Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ağustos 27, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 27, 2012 Focus 3 için far parça kodlarıdır.{content} Beyaz Zemin Mercek'li xenon -- > Türkiye'deki X paketliler Siyah Zemin Mercek'li Xenon -- > Focus ST'lerin üst paketlerinde gördüklerimiz Beyaz zemin Halojen --> Comfort -Trend - Style Siyah zemin Halojen --> Titanium Bunlarda kendi çekimimdir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 100 adet bir şirkete aldırsak http://changfu.gmc.g...ord-719793.html 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Acik renk olsa arabam ugrasirdimda gerek yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Ne kadarmışki fiyatı bunun . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Ne kadarmışki fiyatı bunun . Bunların çifti 700 tl'idi, focus 3'üm olaydı almıştım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 700tlye balast ampul vs dahilmi Yakup? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 700tlye balast ampul vs dahilmi Yakup? Foto'da gördüklerin canım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Foto'da gördüklerin canım Balast görünüyoda merceğin içini nerden göreyim yaw Osram Ampul balast + far 700tl bedava valla. Bide siyah zeminlinin olduğunu bilmiyordum, o yüzden çok giresim yoktu bu işe ama şimdide para engeline takıldım bi dünya borcum var bilgisayar almam lazım hala arabaya akıyor para Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Balast görünüyoda merceğin içini nerden göreyim yaw Osram Ampul balast + far 700tl bedava valla. Bide siyah zeminlinin olduğunu bilmiyordum, o yüzden çok giresim yoktu bu işe ama şimdide para engeline takıldım bi dünya borcum var bilgisayar almam lazım hala arabaya akıyor para Balast var aynen Ampül yoktur heralde bilmiyorum bende unuttum, ağustos'da açmışım başlığı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 İyiymiş bunlar, beyaz arabada süper durur aslında. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hikmet Duran Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Beyaz aracıma önümüzdeki ay far almayı düşünüyorum. Mercekli - gündüz farlı - siyah zemin... Bulursam çok iyi olacak, bulamazsam da beyaz zemin alıp boyatıcam. sanal çalışmalarını yaptım çok yakıştı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Beyaz aracıma önümüzdeki ay far almayı düşünüyorum. Mercekli - gündüz farlı - siyah zemin... Bulursam çok iyi olacak, bulamazsam da beyaz zemin alıp boyatıcam. sanal çalışmalarını yaptım çok yakıştı Paylaşmayacakmısın bizimle ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Bunların çifti 700 tl'idi, focus 3'üm olaydı almıştım. Nerde 700 lira ya yarın alırım hemen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Nerde 700 lira ya yarın alırım hemen Bitti bitti 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Bitti bitti Bir daha gelir mi acep içinin rengi önemli değil karartma olmasa da olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap