Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yok ellerinde daha bugun ugradim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yok ellerinde daha bugun ugradim. Satan firma İzmidemi, bulursak bende talibim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Izmirdeki firmada kalmamis. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hikmet Duran Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Paylaşmayacakmısın bizimle ? bitince paylaşacağım daha jant panjur falan uğraşıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hikmet Duran Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Şimdilik durum bu işlemler: Panjurlar piano black oldu ön cam arka camla aynı renk film sis farına piano black-krom kapak takıldı (Biyerde görmüştüm bundan bidaha bulamadım) Farlar değişti 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Işık Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 sonradan gündüz farı takılır mı bilen var mı yada en basit nasıl elde edebilirim tabi birde maliyet ne olur bilen varsa sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 sonradan gündüz farı takılır mı bilen var mı yada en basit nasıl elde edebilirim tabi birde maliyet ne olur bilen varsa sevinirim Açık konulara bakınız lütfen http://www.focusclubtr.com/forum/137-modifiye/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Şimdilik durum bu işlemler: Panjurlar piano black oldu ön cam arka camla aynı renk film sis farına piano black-krom kapak takıldı (Biyerde görmüştüm bundan bidaha bulamadım) Farlar değişti Bu jantlar güzel durmuş alsam mı ya. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Bu jantlar güzel durmuş alsam mı ya. Bu kimin yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Benim araba ama farlar yanlış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Dün aracımı ford yetkili servisine bıraktım ve bagajdaki mercekli farları da takmalarını istedim. 2 saat sonra aradılar biz bunu takamıyoruz dediler. Koca izmirde şu farları takacak bir Allah'ın kulu bulunmaz mı. Haftaya istanbuldayım orada deneyelim bakalım şansımızı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Dün aracımı ford yetkili servisine bıraktım ve bagajdaki mercekli farları da takmalarını istedim. 2 saat sonra aradılar biz bunu takamıyoruz dediler. Koca izmirde şu farları takacak bir Allah'ın kulu bulunmaz mı. Haftaya istanbuldayım orada deneyelim bakalım şansımızı. Gel abi Aydoğanlarda çok iyi bir elektrikçi var halleder o Yakupta milyon tane yer biliyordur zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Koca izmirde şu farları takacak bir Allah'ın kulu bulunmaz mı. İzmirde olucaktım kii şimdiye eskimişti bile farlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap