Tolga K Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2012 Motor suyu alt sevyeye gelmis. Normal suyla ustunu tamamlayabilirmiyiz bunu merak ettim. Ayrica kirmizi gibi bi rengi var ozel bi sumu konuyor:-) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Tamamlayabilirsiniz tabiiki. Antifriz karışımlı su oluyor. Siz şimdi normal su ile tamamlayın kışa girmeden bakıma girerken söylersiniz serviste hallederler gerisini. Bir problem olmaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Motor suyu alt sevyeye gelmis. Normal suyla ustunu tamamlayabilirmiyiz bunu merak ettim. Ayrica kirmizi gibi bi rengi var ozel bi sumu konuyor:-) Kırmızı renk antifiriz ile tamalarsan iyi olur; normal çeşme suyu koyma sakın.En kötü kaynamış soğumuş (kireci gitmiş) su kullan. Ama öncelik aynı renk antifiriz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga K Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Tesekkur ederim cevaplar icin. Bi sıkınti yoksa simdilik normal suyla tamamliyim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Tesekkur ederim cevaplar icin. Bi sıkınti yoksa simdilik normal suyla tamamliyim. Kaynamış soğumuş yada Saf su alıp tamamla; çeşme suyu ile boşuna kireç doldurma boruları. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Kırmızı renk antifiriz ile tamalarsan iyi olur; normal çeşme suyu koyma sakın.En kötü kaynamış soğumuş (kireci gitmiş) su kullan. Ama öncelik aynı renk antifiriz. Abi antifrizin karışımını ayarlamak lazım. Zaten içerisindeki antifiriz kireçlenmeyi önler. 1 sefer yapılacak birşey bu sonuçta. O kadar uğraşmaya gerek yok. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Ben olması gerekeni yazım; nasıl tercih edilirse artık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga K Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Kaynamış soğumuş yada Saf su alıp tamamla; çeşme suyu ile boşuna kireç doldurma boruları. Saf su alayim abi o zaman oyle yapiyim. Tekrar ilgin icin sagol. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Saf su alayim abi o zaman oyle yapiyim. Tekrar ilgin icin sagol. Eğer klima varsa etrafta takabileceğin hortumuna temiz bir bidon tak. Saf sudur klima suyu 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Bu forumda aynı zamanda tutumlu olmanın yollarıda gösteriliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Eğer klima varsa etrafta takabileceğin hortumuna temiz bir bidon tak. Saf sudur klima suyu Evet klimaların atık suyu saf sudur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Zaten bildiğim kadarı ile öyle çok para değil saf su..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga K Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Eğer klima varsa etrafta takabileceğin hortumuna temiz bir bidon tak. Saf sudur klima suyu koydum ya normal su zaten max a getirmedim kışa az kaldı zaten dediğin gibi bakımda onlar koyar. sagol. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Hazır konusu açılmışken bende sorayım :D Benimde min in hafif altında seviye(fabrika böyle koyuyor heralde) ama esas rengi bir garip yani cmaxten veya puntodan bildiğim kırmızı değilde turuncu gibi ve kokteyl gibi renkli, (anlatamadıysam yarın fotoğraf ekliyim ) normalmidir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 (düzenlendi) Hazır konusu açılmışken bende sorayım :D Benimde min in hafif altında seviye(fabrika böyle koyuyor heralde) ama esas rengi bir garip yani cmaxten veya puntodan bildiğim kırmızı değilde turuncu gibi ve kokteyl gibi renkli, (anlatamadıysam yarın fotoğraf ekliyim ) normalmidir? Benimde geçen gün alta düşmüş azcık çeşme suyu ekleyiverdim.Azcık çeşme suyundan zarar gelmez benim kanaatim.Evet renk olarakta aynen dediğin renk ozan Ağustos 31, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Amaç su zaten antirifizin amacı donmasını engellemek değil mi Saf su koyarsanız daha iyi olur. Zaten artık 1 litre antifirizi 5 litre su koyarak kullanabiliyorsunuz ne kadar su koydukça donma derecesini o kadar düşürürsünüz zaten üstünde yazıyor örnek; ölçek 2/1 : -40c 4/1 : -10c gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Tolga K
Motor suyu alt sevyeye gelmis. Normal suyla ustunu tamamlayabilirmiyiz bunu merak ettim. Ayrica kirmizi gibi bi rengi var ozel bi sumu konuyor:-)
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 19 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap