Tolga K Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2012 Motor suyu alt sevyeye gelmis. Normal suyla ustunu tamamlayabilirmiyiz bunu merak ettim. Ayrica kirmizi gibi bi rengi var ozel bi sumu konuyor:-) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2012 Amaç su zaten antirifizin amacı donmasını engellemek değil mi Saf su koyarsanız daha iyi olur. Zaten artık 1 litre antifirizi 5 litre su koyarak kullanabiliyorsunuz ne kadar su koydukça donma derecesini o kadar düşürürsünüz zaten üstünde yazıyor örnek; ölçek 2/1 : -40c 4/1 : -10c gibi. Yukseltirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2012 Pardon abi uykulu bi şekilde nasıl yazacağımı bilememişim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Ateş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 Motor suyu alt sevyeye gelmis. Normal suyla ustunu tamamlayabilirmiyiz bunu merak ettim. Ayrica kirmizi gibi bi rengi var ozel bi sumu konuyor:-) Ben yaz kış önceki araçlarım dahil sadece anti-freeze kullanıyorum. Karışım yaparak çözeltiyi inceltmeye gerek yok bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Oğuzhan Altuner Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2017 (düzenlendi) Merhabalar. 2006 focus ghia aracimin antifirizi aldığımızdan beri hic degismedi suan arac 110binde. Antifirizi değiştireceğim fakat kc litre antifiriz ve su alacagi hakkinda bir bilgi bulamadim. Bilen varsa yardımcı olabilirmi? Araç benzin+lpg. Birde bu aracın orjinal antifirizini veya orjinale en yakin kaliteli bir antifiriz öneriniz varmi Nisan 18, 2017 Oğuzhan Altuner tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Tolga K
Motor suyu alt sevyeye gelmis. Normal suyla ustunu tamamlayabilirmiyiz bunu merak ettim. Ayrica kirmizi gibi bi rengi var ozel bi sumu konuyor:-)
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 19 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap