Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Hayali videolarla hayal kurmak Biraz gerçekçi olun beyler... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Hayali videolarla hayal kurmak Biraz gerçekçi olun beyler... hahahaha seni applea başkan yapıcam bak gör Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 hahahaha seni applea başkan yapıcam bak gör Özer sordun mu hiç olumsuz ne düşünüyorsun diye ? Önce sor Dediğim gibi ayinesi iştir kişinin, er geç doğruyu bulursun sende 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Özer sordun mu hiç olumsuz ne düşünüyorsun diye ? Önce sor Dediğim gibi ayinesi iştir kişinin, er geç doğruyu bulursun sende Olumsuz ne düşünüyorsunuz Yakup bey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Olumsuz ne düşünüyorsunuz Yakup bey Doğru konuda yanıtlarız ilerde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 (düzenlendi) Hayali videolarla hayal kurmak Ne hayali youtube de çıkmadımı videolar yok alttan klavye çıkıyor yok görüntüyü duvara yansıtıyor her videonun başında koca koca i phone 5 yazıyordu dur bulayım o videoları. Bu 1 Bu 2 Bu 3 Dahada var onlarıda paylaşayım istersen. Madem bu videolar yalan niçin i phone müdahele etmiyor ben vereyim cevabını etmiyor çünki insanları kandırmak onunda işine geliyor ki bu videoları bizzat kendinin hazırladığınada eminim.İlk paylaştığım videonun atılma tarihine bak 1 sene geçmiş nasıl bir i phone 5 miş ki bu çıkamadı. . İphone bu gösterdiklerini birini bile yapamazzzzz Ağustos 30, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Abicim şaka yapıyorsun değil mi ? Bu videoları sen ve ben'den başkası yapmıyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Hayali videolarla hayal kurmak Haketten bende anlamadım bunu Ferhat abinin paylaştığı videoların neresi hayaliki? adam almış eline karşılaştırma yapıyor ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Bunlar fake tabii. Apple iyi bir taktik ile uzun dönem merak uyandıran bir pazarlama yaparak beklentiyi yükseltiyor. Sonunda cihaz çıkınca aşırı yüksek beklentilere cevap veremiyor bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Apple niye müdehale etsin ki ? Yav o şirket 2 beyin 2 müşteri ile yönetilmiyor.Bu şirket şuan nasıl zirvede koşuyorsa doğru işler yaptığını gösterir.konumuz bu değil. Benim yorumuma saygı göstermemeniz ilginç.Benim için hayal kırıklığı dedim sadece..Cevap vermenize gerek yok ki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 (düzenlendi) Benim için hayal kırıklığı dedim sadece Benim için diye bir ibare yok orda. Hatta madara bile ettin samsung u İ phone 5 bi çıksında daha sonra tartışalım bence şu an note 2 yada s3 ile iphone 4s i kıyaslıycak değiliz heralde Yakupum Ağustos 30, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Benim için diye bir ibare yok orda. Hatta madara bile ettin samsung u İ phone 5 bi çıksında daha sonra tartışalım bence şu an note 2 yada s3 ile iphone 4s i kıyaslıycak değiliz heralde Yakupum Hep madara olacak apple tv'yi de kopyaladılar..Daha ne kaldı diye düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 (düzenlendi) Hep madara olacak apple tv'yi de kopyaladılar..Daha ne kaldı diye düşünüyorum Benim yaptığım ayakkabı modelinin daha iyisini yapıp satabiliyorsa ben o adama dava açmam saygı duyarım.Ki kendime kızarım niçin daha iyisini yapamadım diye.Madem öyle daha iyisini yapsın insanlar hangisi iyise onu kullanır sonuçta Hem daha iyisini yapamıyor hemde kıskanıp dava açıyor peehhh. Sana bir örnek daha arabalarda abs ve esp yi hangi firma bulduysa sadece o kullansın ve o arabalarında üretsin ozaman sence olucak işmi Ağustos 30, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Benim yaptığım ayakkabı modelinin daha iyisini yapıp satabiliyorsa ben o adama dava açmam saygı duyarım.Ki kendime kızarım niçin daha iyisini yapamadım diye.Madem öyle daha iyisini yapsın insanlar hangisi iyise onu kullanır sonuçta Hem daha iyisini yapamıyor hemde kıskanıp dava açıyor peehhh Aynısı bu ama daha iyisi felan değil Abicim özgün olmayı tercih etmiyorsun o zaman toyota auris alsana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 (düzenlendi) Aynısı bu ama daha iyisi felan değil Abicim özgün olmayı tercih etmiyorsun o zaman toyota auris alsana Şöyle düşün Appleın sadece tek bir telekominikasyon ürünü var iphone dimi ? 2g 3g 3gs 4 4s diye gidiyor ? Şimdi samsungda en az 10 farklı ürün var Galaxy s3 s2den iyimi iyi Note 2 Notedan iyimi? iyi e o zaman Edit: Yani sen note2 s3le aynı diye hayal kırıklığı demen yanlış he s2 s3le aynı gibi olur o zaman hayal kırıklığı olur şimdi iphone5 eğer 4se benzerse o hayal kırıklığı olacak mesela 3gden sonra 3gs'e ne eklendi video çekme sesli not bide daha hızlı internet ? değilmi hayal kırıklığı budur Ağustos 30, 2012 Sabri Özer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap