ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 (düzenlendi) Bir sorun var herhalde, ben aldigimdan beri hic kitlenmedi. Aynı sorun arkadaşımın s2 sinde oluyordu fakat ice cream e geçtiğinden beri yokmuş ben halla önceki 2.3.5 sürümünü kullanıyorum nasıl olsa note 2 alıcam diye hiç uğraşmıyorum.Birde sana uyarı oğan büyüyüp telefonunla oynamaya başlayınca görürsün seninkinde bişey varmı yokmu. Geçen gün benim sıpa telefona nasıl yaptıysa tüm yüklediği oyunları telefonun değil sistem belleğine atmış telefon bi kitlendi sonrasında bir kapandı bir daha açamadım taki fabrika ayarlarına döndürene kadar. Ağustos 31, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 (düzenlendi) Marifet çocuğun yaptığı yakalanmadan kopya çekmek Çalıştıktan sonra herkez geçer Ağustos 31, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yakalandi ama cezayi da yedide odedi bile. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Valla Samsung Galaxy Note 2 miki hiç umrumda değil :D Bi tane C3'üm var kahrımı çekiyor Telefonu alalı 5 ay oldu Mesaj İşlem Kaydı'na baktımda 58659 mesaj atmışım 70127 mesaj gelmiş vay yavrum vayy Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 (düzenlendi) Yakalandi ama cezayi da yedide odedi bile. Daha temyizi var o işin O kopya çekmedi gözü kaydı Ağustos 31, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Odedi cezayi ne temyizi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Odedi cezayi ne temyizi. Ödemedi temyize gitti hatta az önce günün fotoğrasında hasan dı sanırım bir foto paylaşmış ama sonradan şaka daha ödemedi temyize gitti diye not düşmüş ben onun yalancısıyım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Bir muhabbet vardı, Samsung aldığı cezanın tümünü 5 cent olarak 6 kamyonla falan gönderdi, Apple şimdi bu parayı almayı kabul edecek bir banka arıyormuş falan diye. Ne kadar doğru bilmem ama bana yalanmış gibi geliyor. Samsung da temyiz etmiştir kararı. Sonuçta hadi ödiyveriyim diyecek hali yok. Kaybedeceğini bilse de büyük şirketler temyiz ediyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Bir muhabbet vardı, Samsung aldığı cezanın tümünü 5 cent olarak 6 kamyonla falan gönderdi, Apple şimdi bu parayı almayı kabul edecek bir banka arıyormuş falan diye. Ne kadar doğru bilmem ama bana yalanmış gibi geliyor. Samsung da temyiz etmiştir kararı. Sonuçta hadi ödiyveriyim diyecek hali yok. Kaybedeceğini bilse de büyük şirketler temyiz ediyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 .. Apple'dan beklenen hamle geldi Apple, Samsung’a karşı ABD’de kazandığı patent davasının ardından beklenen hamleyi yaptı. Güncelleme:01 Eylül 2012 23:45 Hafta içinde Samsung’un sekiz ürürüne satış yasağı getirmek için mahkemeye başvuracağı iddia edilen Apple, dün resmi başvuruda bulunarak Galaxy S III de dahil birçok ürünün ABD'de yasaklanmasını istedi. Apple, Samsung’la olan kavgasına ara vermeden devam ediyor. ABD’li elektronik devine karşı bir milyar dolar tazminat ödemeye mahkum edilen Samsung, şimdi de amiral gemisi Galaxy S III dahil birçok ürünün ABD’de yasaklanma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 .. Apple'dan beklenen hamle geldi Apple, Samsung’a karşı ABD’de kazandığı patent davasının ardından beklenen hamleyi yaptı. Güncelleme:01 Eylül 2012 23:45 Hafta içinde Samsung’un sekiz ürürüne satış yasağı getirmek için mahkemeye başvuracağı iddia edilen Apple, dün resmi başvuruda bulunarak Galaxy S III de dahil birçok ürünün ABD'de yasaklanmasını istedi. Apple, Samsung’la olan kavgasına ara vermeden devam ediyor. ABD’li elektronik devine karşı bir milyar dolar tazminat ödemeye mahkum edilen Samsung, şimdi de amiral gemisi Galaxy S III dahil birçok ürünün ABD’de yasaklanma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Samsung apple ı bitiricek eee apple da bunun farkında eli kolu bağlı oturacak değil ya tüm gücüyle saldırıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Bu arada Apple pek çok parçasını uzakdoğuda yaptırıyor. Hatta bazı parçaları doğrudan Samsung'dan alıyor. Canı yandığı noktada Apple'ın başını ağrıtacaktır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 (düzenlendi) Benmi yanlış görüyorum yoksa bunlar mı çok hızlı linki inceleyin bakın ne var orda http://www.istanbulb...alar,36050.html. Bu ön sipariş mi oluyor acaba ?? Ve fiyat bu olursa benim bu konuya tek yorumum samsung rakiplerini silip atmak istiyor. Bu telefon satışa çıktığında bu fiyatla satılırsa resmen i phone 5 e savaş açmış demektir. İyi iyi kapışsınlar ki bu da bizim gibi kullanıcılara yarasın .Daha öncede dedim rekabet iyidir vatandaşın işine yarar Eylül 4, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Stok sorunuz diyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Stok sorunuz diyor Farkettim kesinlikle ön sipariştir ama fiyat bu olursa (üstteki yazımı okuyun) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap