Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Aylık 72 lira abi 86 değil Turkcell sitesine bir bakıver. Ayda 190 ödersen ayda 72 oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Turkcell sitesine bir bakıver. Ayda 190 ödersen ayda 72 oluyor. Tarife / Paket Adı Tarife / Paket Ücreti Ek Ödeme Toplam Ödeme Gold Plus 119 TL 72 TL 191 TL Full 69 TL 86 TL 155 TL Hepsi 59 TL 86 TL 145 TL Hepsi 600 55 TL 86 TL 141 TL Valla abi benimki en alttaki işte Hepsi 600 paketi Doğru diyorsun 86 liraymış bende diyorum benim tarife 69 lira değil 69+72: 141 olsun ayda 14 lira geçiriyorlar yani 168 lira genel olarak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 (düzenlendi) Konu yarın geliyor arkadaşlar buyazıyı note 2 ninkalemi ile ekrana Yazarak işliyorum ben normal kalemle yazıyor gibi yazıyorum telefon ekrana isliyor Çok keyifli Ekim 18, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Konu yarın geliyor arkadaşlar buyazıyı note 2 ninkalemi ile ekrana Yazarak işliyorum ben normal kalemle yazıyor gibi yazıyorum telefon ekrana isliyor Çok keyiflireklamlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Konu yarın geliyor arkadaşlar buyazıyı note 2 ninkalemi ile ekrana Yazarak işliyorum ben normal kalemle yazıyor gibi yazıyorum telefon ekrana isliyor Çok keyifli Abiii ayda 86 lirayi hakediyormu gaza getir beni alayim ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 (düzenlendi) Abiii ayda 86 lirayi hakediyormu gaza getir beni alayim ya Hiç Şüphen Olmasın l her kuruşu sonuna kadar hakediyor. yarın detaylı şekilde konu açıcam hatta belki gaza gelir video inceleme bile yapabilirim. Eskiye döndüm yazı Yazmaktan elim ağrıdı bu kalemle Yazı Yazma işine bayıldım ben ya. Arada gaza gelip büyük harfle başlaMasam iyi olucak ama zamanla O onada alışırım Ekim 18, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Hiç Şüphen Olmasın l her kuruşu sonuna kadar hakediyor. yarın detaylı şekilde konu açıcam hatta belki gaza gelir video inceleme bile yapabilirim. Eskiye döndüm yazı Yazmaktan elim ağrıdı bu kalemle Yazı Yazma işine bayıldım ben ya. Arada gaza gelip büyük harfle başlaMasam iyi olucak ama zamanla O onada alışırım Su vekaletname isini halleder halletmez alicam Ne renk abi seninki ? Ben titanyum grisine bayildim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Su vekaletname isini halleder halletmez alicam Ne renk abi seninki ? Ben titanyum grisine bayildim Aynen ondan var bendede bence en güzel renk o .Zaten türkiyeye ilk gelen partinin büyük bir kısmı o renk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Aynen ondan var bendede bence en güzel renk o .Zaten türkiyeye ilk gelen partinin büyük bir kısmı o renk Beyazda olsa ellerinde bu rengi tercih ederim ben. Bakalim ya kaderde varsa bu hafta icinde alirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 (düzenlendi) Bu video inceleme merak edenler için oldukça açıklayıcı olur.Anlatan arkadaş ne diyorsa katılıyorum http://shiftdelete.n...leme-40621.html Ekim 19, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Bu video inceleme merak edenler için oldukça açıklayıcı olur.Anlatan arkadaş ne diyorsa katılıyorum http://shiftdelete.n...leme-40621.html Izledim 17:30dan sonra S3üm olsa satasim geldi bu htc evo3d cok uzun surmez Ferhat abi aliyorum bak he hala konu acmadin ya ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Ram olayı mı cezbetti ? Ben şimdi anlamaya başlıyorum android kullanıcılarının telefon alırken ram şu bu rakamlarının sayısal yüksekliğine baktığını.. 1gb ram'den hiçbirşey açık değilken 150-200 mb free kalıyormuş s3'de bunda 2 gb old. 1150 felan.. Ne yapıyor android bunları ? Telefonun bunu gösteriyor olması gerçekten bunun lazım olduğunu gösterir nitelikte.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Ram olayı mı cezbetti ? Ben şimdi anlamaya başlıyorum android kullanıcılarının telefon alırken ram şu bu rakamlarının sayısal yüksekliğine baktığını.. 1gb ram'den hiçbirşey açık değilken 150-200 mb free kalıyormuş s3'de bunda 2 gb old. 1150 felan.. Ne yapıyor android bunları ? Telefonun bunu gösteriyor olması gerçekten bunun lazım olduğunu gösterir nitelikte.. Bende suan 1 gb ram var zaten kafadan 700 mb kullaniyor 2 program acsam video izlesem falan kasmaya basliyor telefon. Bilmiyorum sirf rakamlar degil hayati kolaylastirma yonundeki programlari cok guzel o kalemle istedigin yeri tarayip screenshot almak falan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Sabri böyle şeyler iOS'da yok cahilim bilmiyorum ram mam günlerce istediğin kadar program açabilirsin daha hala android diyorsun SS al galeriden istediğin gibi kes sonra... amannn Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur G. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 4s den sonra s3 e geçen biri olarak ohh be dünya varmış diyorum. bu konuda bu işten anlayanlar forum ici anket yapabilirler mi? android mi ios mu. yada i5 mi s3 mu şeklinde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap