Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Sabri böyle şeyler iOS'da yok cahilim bilmiyorum ram mam günlerce istediğin kadar program açabilirsin daha hala android diyorsun SS al galeriden istediğin gibi kes sonra... amannn Bazen Appledan komisyon aldigini dusunuyorum Applea karsi bi antipatim var napiyim buyuk bi devrim yaparlar o zaman tamam ama hala etkileyemediler beni Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Bazen Appledan komisyon aldigini dusunuyorum Applea karsi bi antipatim var napiyim buyuk bi devrim yaparlar o zaman tamam ama hala etkileyemediler beni Sabri konuştuğumuz şeyleri apple ile ilgisini anlamadım. Ben 2 yıldır kullandığım telefonun ram sayısından haberim yoktu çünkü böyle durumlar olmuyor..Ne var bunda ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Sabri konuştuğumuz şeyleri apple ile ilgisini anlamadım. Ben 2 yıldır kullandığım telefonun ram sayısından haberim yoktu çünkü böyle durumlar olmuyor..Ne var bunda ? E tabi iphineda chip var icerigi bilinmeyen veya daha farkli Hey hey heey sakin ol dostumm kardesimde ipad3 var annemde i4 o kadarda apple dusmani degiliz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Bugün Turkcell'de baktım Note2'ye. Daralması tutulabilir olması bakımından iyi olmuş. Yazılımlarla olarak faydalı anlamda düzgün geliştirme ve eklemeler yapmışlar. Fakat bana hala çok büyük geliyor. Pilini ve dayanimini kullananlardan dinleriz merak ettim. Telefon değilde el bilgisayarı olarak kabul edersen makul ve kullanışlı bir büyüklüğü var. Mini tablet kullanmak gibi bir şey. Cebe sığma durumu biraz sıkıntılı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Ferhat abi aliyorum bak he hala konu acmadin ya ? Konu geldi yakala Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2013 Yeni kamera yazılımı ile 360 derece üç boyutlu fotoğraf çekmek mümkün. Panoramik modun küresel olanı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap