Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Bizim buralar mahrumiyet bölgesi, parasını bırak ingilizi, ukraynalısını bile bulamıyorsun Çinli var burda japon var Daha iyi ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 (düzenlendi) ukraynada harçlar çok pahalı olduğu için açık ögretime çok giden oluyormuş sınıflar çok doluymuş ve sınavları bahçede yapıyorlarmış öyle diyorlar ben söylenenlerin yalancısıyım.... Ağustos 31, 2012 Tevfik Bardakçı tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 ukraynada harçlar çok pahalı olduğu için açık ögretime çok giden oluyormuş sınıflar çok doluymuş ve sınavları bahçede yapıyorlarmış öyle diyorlar ben söylenenlerin yalancısıyım.... :clever: :clever: :tevfik: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Ukrayna'nın Para Birimi 1000 grivna, yaklaşık 100 Euro'ya denk geliyor. Bu mudur rayiç..Yani 1000 grivna mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 ukraynada harçlar çok pahalı olduğu için açık ögretime çok giden oluyormuş sınıflar çok doluymuş ve sınavları bahçede yapıyorlarmış öyle diyorlar ben söylenenlerin yalancısıyım.... çok sapıkça.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 (düzenlendi) sen bizim üniversitlerin bahçelerini görmedin galiba Emircim... Ayrıca hiçbir resim sapıkça değildir insanların beynindeki imgeler neyse o fikir oluşur... 0.50 sini izlemeniz tavsiye edilir.... Ağustos 31, 2012 Tevfik Bardakçı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Eğitim şart olmuş abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Evet ya şu okulları görmeye gitmek lazım....canım yanlış anlaşılmasın oğlum için istiyorum.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Ukrayna benim memleketim sayılır . BAKINIZ : http://tr.wikipedia.org/wiki/K%C4%B1r%C4%B1m_Tatarlar%C4%B1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 böylemi okullar değilmi sen onu söyle Tolga...... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 vatan hasreti çekiyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap