ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 (düzenlendi) Git led ekranlı ve 4 yıl daha yeni bir laptop al. Zaten vazgeçtim led takmaktan.Daha öncede yazdığım gibi zaten alıcaktım ama note 2 öncelikleri değiştirdi.Bu sene note 2 alıcam şimdi 270 tl ye buldum alıp o ekranı takıcam seneyede yeni bilgisayar alırım dedim ya 1 sene daha idare etse yeter.En fazla 1 sene daha kullanacağım bir makinaya 400 500 tl ekran takmak zaten mantıksız. 90 dolar felan 15 dk'da taktım..Üzerinde ne varsa ona uygununu alacaksın sayın abicim Biraz araştırdım evet aynen öyleymiş voltaj durumundan falan aynı ekran olması gerekiyormuş.Ki olsa bile zaten aydına verdiğim cevaptaki gibi 1 sene için gerek yok o masrafa. arkadaşın da dediği gibi marka ve model uyumlu olmak zorunda.sahibinden ve gg'da çıkma ekranda bulabilirsin. 270 tl ye buldum gitti gidiyorda.Hemde sıfır Ağustos 31, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Parlak 152 $ Mat 122 $ E500 için 35 $'da kargo FedEx Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 270 tl ye buldum gitti gidiyorda.Hemde sıfır Sen mi buldun bunu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 (düzenlendi) Sen mi buldun bunu? Ben zeten bulmuştum onu istersen dene gitti gidiyorda lge50 ekran yaz hemen karşına çıkıyor.Ama sağolsun hasanda görüp tavsiye etmiş.Noldu sana malzeme çıkmadımı burdan :) Ağustos 31, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 :P :P Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Ben zeten bulmuştum onu istersen dene lge50 ekran yaz hemen karşına çıkıyor.Ama sağolsun hasanda görüp tavsiye etmiş.Noldu sana malzeme çıkmadımı burdan :) Kendin bile bulsan; çocuk çalışmış çabalamış senin için. Hasan'ın bulduğunu alıcam desen çocuğu onore etsen ne olurdu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 (düzenlendi) Kendin bile bulsan; çocuk çalışmış çabalamış senin için. Hasan'ın bulduğunu alıcam desen çocuğu onore etsen ne olurdu? Ya zaten onada dedim hasan ben bunları görmüştüm ama sağolasın diye teşekkürde ettim kendisine.Bula bula bunu mu buldun bana takılmak için daha mantıklı şeylerle gel Parlak 152 $ Mat 122 $ E500 için 35 $'da kargo FedEx Nerden bunlar link atsana Ağustos 31, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Ya zaten onada dedim hasan ben bunları görmüştüm ama sağolasın diye teşekkürde ettim kendisine.Bula bula bunu mu buldun bana takılmak için daha mantıklı şeylerle gel Nerden bunlar link atsana Tamam Ferhat boşver; sen bildiğin gibi devam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 http://www.screencountry.com/ http://www.lcdscreen.com/ kodlarına dikkat et bire-bir aynısını alacaksın çünkü bağlantı noktaları bile değişiyor elinde kalır ürün. uğraşırsın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap