Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Dizüstü Bilgisayar Ekranı Değiştirme

Önerilen Mesajlar

Git led ekranlı ve 4 yıl daha yeni bir laptop al.

Zaten vazgeçtim led takmaktan.Daha öncede yazdığım gibi zaten alıcaktım ama note 2 öncelikleri değiştirdi.Bu sene note 2 alıcam şimdi 270 tl ye buldum alıp o ekranı takıcam seneyede yeni bilgisayar alırım dedim ya 1 sene daha idare etse yeter.En fazla 1 sene daha kullanacağım bir makinaya 400 500 tl ekran takmak zaten mantıksız.

90 dolar felan 15 dk'da taktım..Üzerinde ne varsa ona uygununu alacaksın sayın abicim
Biraz araştırdım evet aynen öyleymiş voltaj durumundan falan aynı ekran olması gerekiyormuş.Ki olsa bile zaten aydına verdiğim cevaptaki gibi 1 sene için gerek yok o masrafa. :)

arkadaşın da dediği gibi marka ve model uyumlu olmak zorunda.sahibinden ve gg'da çıkma ekranda bulabilirsin.

270 tl ye buldum gitti gidiyorda.Hemde sıfır

ferhat tezcan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sen mi buldun bunu?

Ben zeten bulmuştum onu istersen dene gitti gidiyorda lge50 ekran yaz hemen karşına çıkıyor.Ama sağolsun hasanda görüp tavsiye etmiş.Noldu sana malzeme çıkmadımı burdan :) :) ferhat tezcan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben zeten bulmuştum onu istersen dene lge50 ekran yaz hemen karşına çıkıyor.Ama sağolsun hasanda görüp tavsiye etmiş.Noldu sana malzeme çıkmadımı burdan :) :)

Kendin bile bulsan; çocuk çalışmış çabalamış senin için.

Hasan'ın bulduğunu alıcam desen çocuğu onore etsen ne olurdu?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kendin bile bulsan; çocuk çalışmış çabalamış senin için.

Hasan'ın bulduğunu alıcam desen çocuğu onore etsen ne olurdu?

Ya zaten onada dedim hasan ben bunları görmüştüm ama sağolasın diye teşekkürde ettim kendisine.Bula bula bunu mu buldun bana takılmak için daha mantıklı şeylerle gel :)

Parlak 152 $

Mat 122 $

E500 için

35 $'da kargo FedEx

Nerden bunlar link atsana

ferhat tezcan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ya zaten onada dedim hasan ben bunları görmüştüm ama sağolasın diye teşekkürde ettim kendisine.Bula bula bunu mu buldun bana takılmak için daha mantıklı şeylerle gel :)

Nerden bunlar link atsana

Tamam Ferhat boşver; sen bildiğin gibi devam.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.