emir hacımustafaoğlu Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2012 otobanda seyir halinde iken aşırı hızlara çıkmadan önce gerekli kontrollerinizi yapınız.. izmir-aydın otobanında seyir halinde iken 109 hp lik focus 2.5 imle ara ara çekilmez olan uzun yolculuğumun ve uyku halimi gidermek için adrenalin pompalamak üzere 200-220 km/h topspeed denemeleri gerçekleştiriyordum.. bir anda bir gümbürtü koptu aracımın sağ ön lastiği patladı ve kendimi sağ bariyerlerden korumak için çok çaba sarf ettim. neyseki bariyerlere kadar el freni motor freni ve manuel freni tam kapasite kullandım ve 100-60 km/h kadar düştüm sanırsam. sonuç olarak sağ ön çamurluğumdan arabayı bariyerden sektirmeyi başardım ve kapılar ile arka çamurluğun zedelenmesini önledim.. gelelim sebeplerine ; asfalt kaymak gibiydi bişeyede basmamıştım ve lastiklerim yeniydi (michelin) ve sağa doğru kayarken hızım 190 km/h civarıydı o an sağda seyreden araçları düşünerek dikiz aynasına baktığım anda aracımdan kopan parçalar gördüm velhasıl boğuşuyordum direksiyonla aracımdan indim ve alt tampon korumasının ve sağ ön davlumbazın paramparça olduğunu gördüm yaklaşık 300-400 metre geriye yürüyüp lastik izlerimin nerde başladığını ve kırılan parçaların nerde olduğunu tespit etmeye çalıştım sonuç olarak tampon korumamda kaldırıma taktığımdan ötürü 4 parmak büyüklüğünde kırık bir parça vardı ve bu parça tamponu tutan vidalardan birine denk geliyordu yuksek hızlarda bu parça (tampon alt koruması)kırılmış ve davlumbazın içine sarılmıştı haliylen lastiği de patlatan oydu çünkü bakalit parçalarından sonra lastik izleri başlıyordu lastiğin üzerinden o korumanın bakalit parçalarına rastlandı ufacık bir vidanın sabitlenmemesinden ötürü 2000 tl lik masraf açtı başıma... azrail bir selam verdi bende çekiciyi arayıp selamı kabul ettim allaha şükür aranızdayım hala fotoğraf koyamadığım için üzgünüm o galeyanla çekmek aklıma gelmedi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga K Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 çok geçmiş olsun bunada çok şükür dediğiniz gibi her zaman dikkatli olmak lazım,tekrar geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Çok Geçmiş Olsun... Yüksek hızlarda arabanın kontrolünü kaybetmemişsiniz. Daha büyük facialar olabilirdi.. Allah Korumuş Abicim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 çok buyuk geçmiş olsun.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 sizler sağolun gerçekten şans eserin burdayım şu an.. çok güç bir kontrol durumu söz konusu idi şans eseri taklaya başlamadım asfalt çok pürüssüzdü çünkü. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Büyük geçmiş olsun ufak bir davet varmış diğer tarafa ama daha vaktin gelmediği için geri yollamışlar seni 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Büyük geçmiş olsun ufak bir davet varmış diğer tarafa ama daha vaktin gelmediği için geri yollamışlar seni valla ferhat pazarlığa bile oturamadık ama hayırlı bir iş için orda olduğu belliydi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 (düzenlendi) Film sahnesi gibi olmuş emir kardeş allahtan sürücü yeteneklerin fevkalede iyiymiş hepsini toptan sıkmışsın . Ağustos 31, 2012 T.Mete tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Sadık Taşyürek Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 geçmiş olsun Emir. buna şükür diyelim. Allah korumuş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 büyük geçmiş olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Çok büyük geçmiş olsun o hızlarda lastik patlaması daha kötü sonuçlara neden olabilirdi. Ufacık bi vida hayatınızı söndürebilirdi Allah korumuş Bu da bizlere ders olsun Yakup abi söylemeden söyliyim Hız Felakettir ! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ibrahim Ince Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Çok geçmiş olsun kardeşim...Allah korumuş... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 vala akıllanırmı bizim çocuk bilmemde en azından birdaha bu kadar hız yapmaz diyorum...gerçek şoförlüğünde dümdüz yolda gitmek değil herhangi bir arıza yada ters durumdaki reflekslerde saklı olduğuna inanıyorum...geçmiş olsun...verilmiş sadakan varmış ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Geçmiş olsun Emirim. Canına bişey olmamış ya masraf bi şekilde hallolur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap