Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 geçmiş olsun , focus 2.5 109 hp 220 yapıyormu ya ? iyi ortadan ikiye ayrılmamış araba ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Büyük geçmiş olsun........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 135'i geçmek felakettir. Şasindeki kılcak çatlaklar 220 ile giderken zamanla artarsa arabanda ortadan kopar..Yani maksimum süratlar keyfi konmuyor Geçmiş olsun. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Çok geçmiş olsun Emir abi Allah korumuş, Hız her zaman felakettir, arada gaza gelmemek lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Emir geçmiş olsun.. Ama inşallah bu musibet bin nasihatten faydalı olmuştur.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Geçmiş olsun. Kaza belanın nereden geleceği belli olmuyor. Sıkılmadan sabırla limitlere çıkmadan gitmek lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ilker kadılar Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Çok geçmiş olsun.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Emir çok geçmiş olsun kardeşim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 herkese teşekkür ederim iyi ki aranızdayım 135'i geçmek felakettir. Şasindeki kılcak çatlaklar 220 ile giderken zamanla artarsa arabanda ortadan kopar..Yani maksimum süratlar keyfi konmuyor Geçmiş olsun. sen o arabayla 180 in üstüne çıkmadıysan bende admin olayım 135 miş peh peh peh geçmiş olsun , focus 2.5 109 hp 220 yapıyormu ya ? iyi ortadan ikiye ayrılmamış araba ... yapıo yapıo üstünüde yapıyoda çıkıntılık yapmayayım şimdi yeni gol oldu vala akıllanırmı bizim çocuk bilmemde en azından birdaha bu kadar hız yapmaz diyorum...gerçek şoförlüğünde dümdüz yolda gitmek değil herhangi bir arıza yada ters durumdaki reflekslerde saklı olduğuna inanıyorum...geçmiş olsun...verilmiş sadakan varmış ... sevgili babacığım arabanı biraz haşamat etmiş olsamda 2 kere gözlerimin kapandığı ve 14 saatlik istanbul izmir bayram arifesi trafiğinden sonra otobanda sabahın 7 sinde 4 şeritlik dümdüz yolda kimse yoksa ya uyursun ya basarsın baba beni affet yaşamaya çalışıyordum herkese hak veriyorum şeytan sağ koltukta oturunca kerataya yok diyemiyorsun kötü örnek teşkil ettiğim için toplumdan özür diliyorum ve şunu sölemeden duramıycam:"her insan biraz hız yapmayı sever merak işte lüx araçlarla çok rahat oluyor ama dediğim gibi merak ve deneme fırsatlar ve imkanlar çok elverişli hesaba katılmayan küçük ayrıntının açtığı büyük sıkıntılar işte deyip geçiyorum"gerisi şans çünkü 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 9- Trafik kuralları dışı hareketlerden özendirici bir şekilde söz etmek, teşvik etmek, övgü ile bahsetmek. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Emir'e geçmiş, hepimize ders olsun... Yukarıdan bir ses: Bu biiiiiir... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Geçmiş olsun abi gözümde canlandı, bir anda, tırstım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 135'i geçmek felakettir. Şasindeki kılcak çatlaklar 220 ile giderken zamanla artarsa arabanda ortadan kopar..Yani maksimum süratlar keyfi konmuyor Geçmiş olsun. Bu benim yaşadığım bir olay. Frene bastığımda çamurluk kapı kesişiminden 2 ye ayrılmıştı otomobil. Ama eski ve çürük bir araçtı toplama atölyesine giderken ruhunu teslim etti 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 kesinlikle bu araçlarla yüksek hız yapmamak gerekir. altımızdaki binek araçların yüksek hızlarda fazla gürültü yapması ve sarsılması dışında da çok hassas ve büyük dengelerle oynamış oluyorsunuz max hızlara ulaşmak için normal kullanım tetkiklerinden kat be kat ince tetkikler gerektirir ve araçlarımız bu donanım için üretilmemiştir takviye yapmak gerekir (aerodinamik ve performans yüklemeleri) öncelikle 1000 kg ve üstü araçların 160-170 km/h dan sonra rüzgar üzerinde gittiğini ve kontrol ettiğiniz kütlenin bir kaç kg a düştüğünü unutmayalım benim tecrübeme rağmen bu hatamın kaynağı bıkkınlığımın ağır basması ve olacak tehlikeleri göz ardı etmiş olmamdan kaynaklanmaktadır..zaten güzel ülkemin canım yolları max 145 km/h stabil sürüş imkanı sağlamaktadır oda her bölgede farklılık göstermekte zaten.. 145km/h üstüne çıkacağınız hızlar bu araçlarla sadece size iki nokta arasında maximum yarım saat kazandıracaktır..yarım saat için bir ömürden olmayın... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap