Tevfik Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2012 linki tıklayıp isminizi yazın biraz bekleyin sonra sizin için yapılan müziği dinleyin bayıldım..... http://www.obtampons.ca/apology 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ibrahim Ince Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 dinledim fena değil ama adamın kolundaki kalp içinde olan ibrahim yazısı olmamış bayan arkadaşlar için fena olmaz hani... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 ibrahim napıcan sen ismini bizim gençler için koydum...manitalarına yazılsınlar diye....iyiki abdurrahman değil.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 ) süpermiş abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Ne işin var senin o.b. sitelerinde 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Ne işin var senin o.b. sitelerinde Aynen :muha: :muha: Yorumumu kendime saklıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 linki tıklayıp isminizi yazın biraz bekleyin sonra sizin için yapılan müziği dinleyin bayıldım..... http://www.obtampons.ca/apology Abi hayırdır kimden özür diliyorsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 canım doktorum...onu kullanan biri göndermiş...)))) ama süpersiniz dikkatiniz müthiş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 ağlıycam yaaaaa...ben ne koysam ihtilaf konusu oluyor.....muayyen günümdeydim ondan koydum tamammı oh be.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 aydın..............sema yazıp ucaklı kısmını resmini buraya ypıştırırmısın nolurrrrrrrrrrrr nolur......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Ben ob tamponları sitesi görünce oraya eşimin ismini yazdım fena olmadı; ama o videoyu nasıl bilgisayara aktarabilirm. Şimdilik özür dileyecek bir şey yok ama olursa diye yedekte dursun değil mi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Abi dikkat et onunda üzerine yazmasınlar adını 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 seviyom seni bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...bakma huysuzum ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Abi dikkat et onunda üzerine yazmasınlar adını iğrencsin....H.cenkle şimdi sülüksiyon gibi olucak bu konuda zor tutuyom kendimi.... hadi su sema yaz semam yaz...o resmi koy buraya hava yapıcm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap