Alparslan Kaplan Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2012 Bizim jenerasyon hatırlayacaktır. http://www.youtube.com/watch?v=8d7VFizHd1A 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 yaaa helal olsun, en sevdiğim diyalog budur.. bir de "uyudun mu büdü?" muhabbeti var... :muha: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Büdü'nün, şarkı başladığında kameraya dönüp attığı bakış mükemmel yaa.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Desene çocukluğum TV karşısında geçti.... :P :P Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Bi de Alf vardı.. Müşfik Kenter'in sesiyle harikaydı... Willy willy willy 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Bi de Alf vardı.. Müşfik Kenter'in sesiyle harikaydı... Bak bu hakkaten çook güzeldi....... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 benim favorim kurabiye canavarı idi...birde salakça saymalar vardı..dörttttt elmaa.............dörttttttttttttt muzzzzzzzzzzzzzz dörtttttttttttttt araba........dörtttttttttt bilmemne...bendeiçimden dörrrrrrrrrrrrttttttttttttttt dönde dötünü örttttttttttttttttttt derdim...çocukluk işte..... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 şimdiki çocuklar saçma sapan çizgi film izliyorlar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 benim favorim kurabiye canavarı idi...birde salakça saymalar vardı..dörttttt elmaa.............dörttttttttttttt muzzzzzzzzzzzzzz dörtttttttttttttt araba........dörtttttttttt bilmemne...bendeiçimden dörrrrrrrrrrrrttttttttttttttt dönde dötünü örttttttttttttttttttt derdim...çocukluk işte..... Çocukluk mu? Eminmisin? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Şimdi pembe panteri es geçmeyin derim....peeeeeeee :P Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 final fantasy seyretmek lazım mutlaka o filmi izleyin inanılmaz güzeldir....yok böle bir animasyon..HD olarak seyredin... . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Çocukluk mu? Eminmisin? Aydın ON desene...bi....görürsün ozman cocuklukmu erişkinlikmi... düşün sonra nerelere KON acağını.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 peeeeeeee benim çocukluğumda siyah beyazdı......... :P Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Aydın ON desene...bi....görürsün ozman cocuklukmu erişkinlikmi... düşün sonra nerelere KON acağını.... O değilde şimdi baktım susam sokağı 1990 yılında falan yayınlanmış. Yani sen evli falan olmalısın hesaplarıma göre 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 peeeeeeee benim çocukluğumda siyah beyazdı......... :P Yeryüzünün yeni yeni soğuduğu zamanlar tabi, di mi abi? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap