Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yeryüzünün yeni yeni soğuduğu zamanlar tabi, di mi abi? Yaw Walla .....benim önlüğümde siyahtı......yakam da beyaz.....yani hakkaten çocukluğum siyah beyaz geçti...........hem polis arabalarıda siyah beyazdı..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Çocukluğumuzun vazgeçilmez programlarından olan ve 1980-1993 yıllarına damgasını vuran Susam Sokağı 40. yaşını kutlamakta.. Yayın hayatına 1969 senesinde başlayan ve bir çok çocuğa sayı kavramı ve hayata dair bilgileri oyunlarla öğreten bu program 10 Kasım günü 40. yaşını doldurmuş olacak. "Joan Ganz Cooney ve Ralph Rogers tarafından kurulan, kar amacı gütmeyen "Sesame Workshop" kuruluşu ya da resmi adıyla Children's Television Workshop'un yaptığı program, 40 yılda birçok nesle okumayı, sayı saymayı öğretti ve "çeşitlilik" mesajı verdi. Program 140'dan fazla ülkede yayımlandı ve 100 kadar ödülü kucakladı. " Sıcak bir mahlle ortamında geçen program 40. yaşını kutlamak üzere ABD Başkanı Barack Obama'nın eşi Michelle Obama'yı ağırlayacak. Mahallede bulunan kırpık, minikkuş gibi kuklalar ile 7 den 70 e her yaştan insanın beğenini kazanan program halen hafızalarımızdaki yerini korumakta. Susam Sokağı programının ilk yayınlama tarihinden bu yana 40 yıl geçmesi nedeniyle google da ünlü programa bir jest yaparak logosunu susam sokağı karakterlerinden olan Edi ve Büdü yü koyarak kullanıcılarını geçmişin o güzel günlerine geri götürdü. bidaha oku bakalım şimdi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 O da bişey mi; biz yıllarca pazar sabahları odamızdaki siyah beyaz tv de voltran izledik abim ve ablamla. Kımızı aslan; mavi aslan; yeşil aslan; dedikçe birbirimize bakışımızı düşünün 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 O nu diyorum ya bende pembe panterin pembeliğini göremeden büyüdüm........... :P 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 O nu diyorum ya bende pembe panterin pembeliğini göremeden büyüdüm........... :P Abi pembe panter bir tane; biliyorsun ki pembe. Aslanlar 5 tane düşün işte gerisini 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Türkiye'de nedense Voltran adıyla tanındı ama aslı VOLTRON'dur... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Türkiye'de nedense Voltran adıyla tanındı ama aslı VOLTRON'dur... Bilmem hatırlarmısın ki görünüşte hatırlamadığın anlaşılıyor...Bunu daha önce konuşmuştuk....Alperenim yaşlılar kulübüne baş vurunuz alınmıştır....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Bilmem hatırlarmısın ki görünüşte hatırlamadığın anlaşılıyor...Bunu daha önce konuşmuştuk....Alperenim yaşlılar kulübüne baş vurunuz alınmıştır....... Konuşulduğunu hatırlıyorum da belli ki unutulmuş.. ondan yazdım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Abi pembe panter bir tane; biliyorsun ki pembe. Aslanlar 5 tane düşün işte gerisini peki...size gerçek birsoru yüzbaşı volkan...niye yıllarca rütbe almadı...cevap lütfen... ikincisi kızılmaskenin maskesi siyahtı neden kızılmaske dendi...buyrun...bakalım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Konuşulduğunu hatırlıyorum da belli ki unutulmuş.. ondan yazdım Başvurunu geri çekme çabanı anlayışla karşılıyorum Alperenim........... :P Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Başvurunu geri çekme çabanı anlayışla karşılıyorum Alperenim........... :P Hahahah, alemsin abi.. Yazın abi, kaydedin ne olacak, siz varsanız ben de olurum.. Ama kayıt parası vermem ona göre.. aidat da ödemem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Hahahah, alemsin abi.. Yazın abi, kaydedin ne olacak, siz varsanız ben de olurum.. Ama kayıt parası vermem ona göre.. aidat da ödemem :P :P sen çook yaşa Alperenim..... Tamamen latife............. daha yaşlılığa var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Dr. Oetker hiçbir zaman Doç. falan olamadı. Yzb. Volkanda hep yüzbaşı kaldı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 :P :P sen çook yaşa Alperenim..... Tamamen latife............. daha yaşlılığa var önemli olan ruhun genç kalması.. bak Tevfik abime.. 18lik delikanlı olmasa da 22-23 rahat var 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Dr. Oetker hiçbir zaman Doç. falan olamadı. TUS'u kazanamamış diyorlar... En son Kastamonu'da aile hekimliği yapıyormuş, emekliliği gelmiş.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap