Ogün Özemre Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2012 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ibrahim Ince Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2012 aslan bunlar aslan helal olsun.... birkaç defa canlı izleme şansım olmuştu her izleyişimde tüylerim diken diken oluyor ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2012 Geçen bizim buraya da geldiler 12-13 dk lık bir gösteri yaptılar ama ben daha fazlasını bekliyodum öyle çok etkileyici hareketler yapmadılar televizyonlardaki gibi Beni sadece egzoslarından çıkan gaz ile kalp çizdiler o etkiledi Güzeldi ya gurur kaynagımız onlar bizim. Bu arada avrupa ülkerilerine bile gösteriye gidiyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Tek kelime ile :claps: :claps: :claps: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap