Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
daha 3500 km de focus 3 styleplus aracım var. İç aksamdan ses geliyor (yagmur far sensöründen gelen sesi yaptırdımu farklı) El freninden ve galiba orta konsoldan gıcırdama sesi geliyor. normal mı ne yapmak lazım. Araç içi gelen seslerden nefret ediyorum yardımcı olabilecek veya aynı sorunlardan muzdarip olan arkadaşlar var mı??? teşekkürler
Soru
murat arslan
daha 3500 km de focus 3 styleplus aracım var. İç aksamdan ses geliyor (yagmur far sensöründen gelen sesi yaptırdımu farklı) El freninden ve galiba orta konsoldan gıcırdama sesi geliyor. normal mı ne yapmak lazım. Araç içi gelen seslerden nefret ediyorum yardımcı olabilecek veya aynı sorunlardan muzdarip olan arkadaşlar var mı??? teşekkürler
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
9
4
3
3
Popular Days
Eyl 2
15
Eyl 3
13
Eyl 1
8
Eyl 4
8
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 9 posts
Aydın Baran 4 posts
Cem Boneval 3 posts
murat arslan 3 posts
Popular Days
Eyl 2 2012
15 posts
Eyl 3 2012
13 posts
Eyl 1 2012
8 posts
Eyl 4 2012
8 posts
Popular Posts
Yakup Ç. A.
Her birleşimde yalıtım malzemesi mevcut nerdeyse..Hala ses geliyorsa napsın adamlar
S.Velid Demir
İşin ilginç tarafı Avrupa üretimi en az 3 focus inceledim. Test şürüşü dahi yaptım. Hatta bunlardan birisi de trend idi . Gel gör ki ne ses ne tıkırtı ne de üretim hatasına rastladım. Alamanların paza
Aydın Baran
Ayni sesler audi a6 da bile var, turkiye yollarinda icinde tikirti olmayan arac gormek cok zor.
Bu soruda 43 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap