Ibrahim Ince Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2012 Benim hoşuma gitti.Görüş açısını etkilemeyecek şekilde yerleştirilirse hoş durur. http://www.chip.com.tr/haber/bu-5-araba-cok-farkli_35630.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2012 (düzenlendi) İşte bu kesinlikle benim hayalim keşke benim aracımdada olsa derler ya uçak gibi araba işte bunla o deyim tamamlanıyor Eylül 1, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Çok güzel özellik ya buna ne demeli 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Bu gidişle daha ne yapabilecekler acaba?????????? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Araçlarda sıradan bir donanım olabilmesi için en az 5 seneye ihtiyaç var bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Biz daha elimizdeki teknolojinin şaşkınlığını atamamışken,adamlara nerelere gitmiş ve gitmeyede devam ediyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Cama yansıyan hiçbirşeyi sevmem. Hatta Focus 3 teki ısıtmalı ön camların camda oluşturduğu görüntüyü de sevmiyorum. Mercedes S serisindeki sistemde mantıklı gelmedi. Kim camdan dışarı bakmak varken gösterge ekranına bakmayı tercih eder ki, o özellik kopmle camda olsa, yani o görüntüyü olduğu gibi cama yansıtsa daha uzun mesafe görüş için uygun belki ama, ne bileyim, gece yolculuklarında kimse o küçük ekrana bakmaz galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Head-up display pug 3008 de de var uzun zamandir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
S.Velid Demir Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 BMW nin bir sürü modelinde var bu özellik. Şık olduğu kadar gereksiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Evet ama 3008 'deki dirak cama yansıtılmıyor bildiğim kadarıyla. Camın önünden şeffaf bir zopik çıkıyor onun üzerinde gözüküyor. Çakma HUD yani Buldum,aha da foto; 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Iyide yukaridaki linkteki araclarin fiyati nerde 3008 fiyati nerde olsun o kadar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap