Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 A5 yakışır kardeşime.Şöyle en donanımlısından...cillop gibi.. A5 çok havalı, fazla hava bana göre değil. Sonra şımarır tanımam sizi, bunu da yaparım yani Allah kimseyi açlıkla sınamasın, kaldıramayacağı zenginlikle de şaşırtmasın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Bugun bir Ecoboost daha sürdüm yazacam müsait vakit de Senle Ecoboost testimizi keşke daha güzel bir zamanda yapabilseydik, arabada çok kalabalıktık bende halsizdim malum, test yorumumu detaylı yazamadım bile. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Senle Ecoboost testimizi keşke daha güzel bir zamanda yapabilseydik, arabada çok kalabalıktık bende halsizdim malum, test yorumumu detaylı yazamadım bile. Müsait vakit de çıkarsın bir daha Abi'm. Nolcak. Bugun sag olsun görevli samimiydi (siteyi de biliyomus ) dag yoluna çıktık biraz Yada söyle diyim yokuslu virajli yerler yeni sitelerin yapıldığı Dinamik tork kontrolü calistirdikk uhuu Cok Guzel. Bir kerede Esp yaktım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Bol bol ecoobost yorumu bekleyeruk.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Bol bol ecoobost yorumu bekleyeruk.... Benden bu kadar merak ettiklerimi yaptım iste tork kontrol aracı virajda sabit tutturuyor Esp yaktırmadan..yani viraja göre tekere güç veriyor. Hissediyorsun. Virajda ve yokuş inerken deneyenildim ancak. Düz yolda daha fazla zorlamak gerekebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Üst sınıf bir Opel ya da ona gücüm yetmezse Audi Bmw Mercedes modellerinden biri, nasip kısmet. volvo ??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Benden bu kadar merak ettiklerimi yaptım iste tork kontrol aracı virajda sabit tutturuyor Esp yaktırmadan..yani viraja göre tekere güç veriyor. Hissediyorsun. Virajda ve yokuş inerken deneyenildim ancak. Düz yolda daha fazla zorlamak gerekebilir. yok olmaz daha detaylı yorumlar..... biz daha bi atne binemedik.. sen onyüztanesine bindin ...hayatta bırakmam...yorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 yok olmaz daha detaylı yorumlar..... biz daha bi atne binemedik.. sen onyüztanesine bindin ...hayatta bırakmam...yorum Yahu daha ne anlatayım ki herşeyi yazdım işte araba alanlardan uzun yorum almak gerek..serdar abi'den mesela.. Ben bu sefer sırf yol tutuş esp vs için gittim..Denemiş olduk gayet güzel.. hatta bir sürcü kaza yapmış test aracı ile 3. vites tam gaz giderken önüne araç çıkıyor bu da tam kıvırıyor kaldırıma çıkıyor Jant amortisör ve ön aks değişiyor. Araç hiç savrulmadı dedi adam..Eski focus olsa takla atabilirdik dedi..artık bilemiyorum nasıl bişey ama kaza izi halen ordaydı aracın bir eksiği; TUR azalmış...Nekadar bilemem bizim focusu bayağıdr sürmedim...Bunun sebebi sanırım oranların kısaltılması..Vardır bildiği fordun..Direksiyonu iyi tutmak için bir yoldur belkide....Neyse..Yorumlar yukarda dediğim gbii..Tork kontrol çok güzel..Esp'ye gerek kalmadan aracı virajda dengeliyor..İstediğin kadar gaza bas yani :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 volvo ??? Volvo S60 veya XC60 ; iddialı ama kibar seçimler özellikle S60 1.6 180Hp nin giriş fiyatlarını duyunca ilk kez Astra aldığıma pişman olmuştum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 ..İstediğin kadar gaza bas yani :) Bu şekilde Mercedes iyle kaza yapan birçok anguş gördüm Yakup, hiç kimse fizik kurallarının ötesine geçemez. 2*2 = 4 mesela, 5 olmaz. (Kral örnek) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Espride yapılmıyiiiiii Bu arada merco araba mı yaa.. Arkadan iten güçlü bir arabayı herkes kullanamaz zaten.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Hele az yavaş ol daa, daha ne yazdığımı anlamadan cevap yazaysun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Hele az yavaş ol daa, daha ne yazdığımı anlamadan cevap yazaysun... Anladımmm sanırım... Yemek yiyelim ya da önce...sonra düşünelim..hemm birde biraz uyku Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 La pırak onu şindi.. Dün de öyle dedin zabaha kadar moko.. gezmişsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Valla ben 12 gibi ayrıldım bosstan sabaha kadar ne yaptı bilemiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap