M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 video eklemek isterdim ama denemedim hiç http://www.tv8.com.tr/v-3716-42-yeni-ford-focus-bodrum-lansmani 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Hepsinin videosu var sitede.Ben fark göremedim 0.5 litre fark ettirmeyecek araba ben henüz görmedim ama Yada kullanmadım diyeyim çok iddealı olmasın.. Hesaplayalım; yılın hergünü her saniyesi hep açık gitsen yılda 20 bin km yapsan (ort 4 tl'den) 100 TL fark eder Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Ben kesinlikle performas düşürdüğüne katılmıyorum.. yakıt da ise 0.5 litre fark ettiriyor. Hepsi test edilmiştir. Saygılar soğutma performansı diyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 soğutma performansı diyorum Ben kalkış ve ivmelenme performansını sormuştum,Yakup bu performansın çok düşmediğini düşündüğünü söylüyor.Soğutma performansına gelince evet o da ayrı bir konu,acaba eski focuslar gibi eh işte mi yoksa seninde dediğin gibi açar açmaz buzzzzz gibi yapıyor mu?Birde bazı klimalar aynı zamanda açar açmaz ısıtma da yapabiliyorlarmış,özellikle dizellerde varmış bu sistem,acaba yeni focustada bu özellik klimada var mı??Sorulası sorular tabeee... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 TDCI focus klimayı aç +5 hp Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Ben kalkış ve ivmelenme performansını sormuştum,Yakup bu performansın çok düşmediğini düşündüğünü söylüyor.Soğutma performansına gelince evet o da ayrı bir konu,acaba eski focuslar gibi eh işte mi yoksa seninde dediğin gibi açar açmaz buzzzzz gibi yapıyor mu?Birde bazı klimalar aynı zamanda açar açmaz ısıtma da yapabiliyorlarmış,özellikle dizellerde varmış bu sistem,acaba yeni focustada bu özellik klimada var mı??Sorulası sorular tabeee... Dizelde bunu çok zor yapar benzinde öyle.. motor ne zaman ısınır o zamn tam verim alırsın..dizelde geç olur benzinde daha erken. Bunlar ufak ayrıntılar çok önemli değil.Takılmayın bence. Soğutma performasnı motor performansı vs şu test sıralarında kendilerini tam olarak belli edemez. Benim sürdüğüm araç 36 km yapmıştı.. O araçdan verimli güç ve ses düzeyi beklenemez zaten . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 yakıt olayına katılmıyorum demişde , ben de peki soğutma performansı konusunda ne düşünüyosun diye sormuştum ama cevap gelmedi...o yüzden yineledim mesajı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 yakıt olayına katılmıyorum demişde , ben de peki soğutma performansı konusunda ne düşünüyosun diye sormuştum ama cevap gelmedi...o yüzden yineledim mesajı... F 2.5 mu ? Çok iyi değil.Normal diyebilirim. Soğuttuktan sonra tutması kolay ama soğutana kadar biraz bekletebiliyor. Tabi neye göre ? Önemli Özetle daha iyi olsa güzel olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 hah farkedildim sonunda cevap geldi evet F 2.5 teşekkürler... benimkinden ben çok da memnun değildim de... f3 de bu konuya da inşallah el atmışlardır diyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 hah farkedildim sonunda Est örtmenim Soruları bazen ben anlayamıyorum 2 hakkında mı 3 hakkında mı diye..O yüzden birşey diyemiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 walla performansı ve ivmelenmesine diyecek sözüm yok klima start tuşuna bastıgım gibi devreye girdi daha yola cıkmadan buz gibi veriyordu havayı arabada ben +2 arkadaş arka tarafta + satış elemanı vardı 4.vitesinde bile inanılmaz çekiş güçü var frenler desen dokunmayla duruyor (satış elemanı önceden uyarmıştı yavaş fren yapın arkadakiler duramayabilir diye) motor sesi inanılmaz az yol seside baya azalmış kalkışıda baya sağlam 1-2-3 koparıyo arabayı rüzgar sesi ise dediğim gibi 160km/h ile yok denicek gibi bşeydi Yakup abiyle beraber daha detaylı inceleriz inşllah... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 İnş bi gelelimde oraya Tolga abi ile plan yapalım.. ayarlayabilirz umarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Her zaman kapım açık abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Teşekkür ederiz İyi geceler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Rica ederim abi iyi geceler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap