Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Ne güzel konuşuyorsun bu akşam Yakup,ağzından bal damlıyor..Tabi yediniz iskenderi yediniz tatlıları keyif yerine geldi... Son çeyrek derken eylül sonrasından mı bahsediyorsun?? Cağ kebap yedim (döner) evet o vakitler ama otosan Kasım'ı sever Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 ecoboostu test ettinizmi bu ara yakup bey.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 ecoboostu test ettinizmi bu ara yakup bey.. Yok ya beyfendi Tolga abi ile yarın yada c.tesi beraber edecez inş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Acaba sunrooflu test aracı bulan var mı ki? Sunrooflu baş mesafesi nasıl onuda merak ediyorum,gerçi benim Titanyum X de sunroof baş mesafesini o kadar düşürmüyordu ama yeni focusun basık tavan yapısının sunroof nedeniyle daha basık olabileceği endişesi taşıyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 onun bilgisi vardı sanki..gece bi ara bakarız da :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Benim yılda yaptığım en fazla 10 bin km. onuda ecoboost keyfiyle binmek daha güzel olur gibime geliyor. Dizele vereceğim farkı benzine ve keyfime veririm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Benim yılda yaptığım en fazla 10 bin km. onuda ecoboost keyfiyle binmek daha güzel olur gibime geliyor. Dizele vereceğim farkı benzine ve keyfime veririm 0 km otomobil fiyatlarındaki farka ve benzin mazot masrafına bakınca en mantıklısı bu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Bugün sanırsam EcoBoost'u ağlatarak yanımdan geçen yakup abiydi... cruze ile yetişemedim arkasına Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Bi tane cruze gördüm kaput siyah kaplama o muydu acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Araba güzel çekiyor. bir ben 2 kişi binip sürdüm birde tolga abi ile 4 kişi sürdük..klima eskiye göre kesin iyi.Araç verilen tork değeri gibi 1600 5500 aynı gücü rahat veriyor.Motor sesi çok az.Ses getiren parça olmasa duyulmayacak gibi.Yollar burada kötü araba ses alıyor..İst da sürdüğüm focus ile aynı değil..Yani kötü asvaltda ses var..Rüzgar sesi eskiye nazaran kesin iyi 140 larda hafif oluyor rahatsız etmeden.. Neyse ben yazacaklarımı yazmıştım zaten.Tolga abi bahseder tekrar Sevgiler. Mehmetcim arayamadım kusura bakma bizde 4 gibi ancak zorla görüştük Anlatırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Bi tane cruze gördüm kaput siyah kaplama o muydu acaba ainen abi oydu karbon kaplama ön abi ne gidişti ögle ya örene gidiyordum bende 2.vites'de uzadın ögle galiba?? Önemli değil abi grşrz nasıl olsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Araba güzel çekiyor. bir ben 2 kişi binip sürdüm birde tolga abi ile 4 kişi sürdük..klima eskiye göre kesin iyi.Araç verilen tork değeri gibi 1600 5500 aynı gücü rahat veriyor.Motor sesi çok az.Ses getiren parça olmasa duyulmayacak gibi.Yollar burada kötü araba ses alıyor..İst da sürdüğüm focus ile aynı değil..Yani kötü asvaltda ses var..Rüzgar sesi eskiye nazaran kesin iyi 140 larda hafif oluyor rahatsız etmeden.. Neyse ben yazacaklarımı yazmıştım zaten.Tolga abi bahseder tekrar Sevgiler. Mehmetcim arayamadım kusura bakma bizde 4 gibi ancak zorla görüştük Anlatırım Hocam bu parça nasıl ses veriyor içeriye güzel bir ses mi biraz anlatsanıza Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Mehmet, Biz oyle güçlü araba gördük mu dayanamiyoz Saka maka iyi gidiyor doğru. Bende, arabanın orası farklı diye aklımda tutmuşum sizi Turbin, aracın motoru oyle asiri bağırmıyor, yani yollar kötü yol sesi vardi onun sesi bastirmista olabilir. İst da bulursak orada daha ii anlarız. Rüzgar sesi ama iyiydi. Ben beğendim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Selektor yapmana gerek yok o anlar çekilir Yada sag sol yaparız sıkıntı yok Arkadaslar burada önemli nokta su; Test aracı 1500 km de Ort tüketim 10.5 Biz sürdükten sonra artış olmadı. Bilirsiniz test araçları zorlatilir hep. Gayet iyi deger bu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 evet binmiş olmak bile rüya gibi............. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap