Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Öyle doktor amca kesin artık Nasıl kesin*Nerde resmi açıklama?? Bu arada Günaydın herkese Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Nasıl kesin*Nerde resmi açıklama?? Bu arada Günaydın herkese Kesin diyorsam kesindir müdür abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Kesin diyorsam kesindir müdür abi Eyvallah...Teşekkür ederim Bu çok güzel bir haber oldu..Şimdi geriye 2 eksik kaldı benim için...Anladın sen onu.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Eyvallah...Teşekkür ederim Bu çok güzel bir haber oldu..Şimdi geriye 2 eksik kaldı benim için...Anladın sen onu.... Eheh.Yani bu dediğimiz şey yapılan bir değişiklik değil.. Son çeyrek beklenmeli diğerleri için. + olarak mini stepneyi şuan opsiyon olarak sunmaya başladı ford. Bu parti siparişler bitince miniye dönmeleri muhtemeldir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 teşekkürler sayın ADMİNİM bizi bilgilendirdiğiniz için......çok teşekkürler efendim.... ps.olum adamı sabahtan kıllandırma biraz kızgın bu sabah....susalım biraz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 teşekkürler sayın ADMİNİM bizi bilgilendirdiğiniz için......çok teşekkürler efendim.... ps.olum adamı sabahtan kıllandırma biraz kızgın bu sabah....susalım biraz Rica... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Çok geç kalma abi h.sonu bugün yaptırmazlar felan Hemen git al anahatarı Sabah 9 gibi bıraktım servise aracı, şimdi işe geldim tekrar. Testi öğleden sonra aracı almaya gittiğimde yapıcam. Test için sözünü aldım sabahtan. F3 sedan TDCİ varmış test aracı olarak. Ecoboost sordum c-max var dediler. İkisinide test edicem inş. öğleden sonra. Ordaki bir arkadşlar ayak üstü sohbetimizde, kör nokta, ön camdaki kameralı trafik işaretlerini okuma, şerit takip vs. gibi şeylerin geleceğinden bahsetti. Tanıtım lansmanına felan gitmiş. Test için gittiğimde sormam ve test etmemi istediğiniz şeyler varsa söyleyin arkadaşlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Evet onlar son çeyrek de gelecek dediğimiz gibi.Bir bütün onlar.Kör nokta ayrı sadece. Sen kafana göre test et abi Boşver bizi Keyfini sür bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 teşekkürler sayın ADMİNİM bizi bilgilendirdiğiniz için......çok teşekkürler efendim.... ps.olum adamı sabahtan kıllandırma biraz kızgın bu sabah....susalım biraz Şu kahvaltımı bitiriimde geliyorum bişiler sorucam daha Boss'a )Kızmaz o sever bizi.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Sabah 9 gibi bıraktım servise aracı, şimdi işe geldim tekrar. Testi öğleden sonra aracı almaya gittiğimde yapıcam. Test için sözünü aldım sabahtan. F3 sedan TDCİ varmış test aracı olarak. Ecoboost sordum c-max var dediler. İkisinide test edicem inş. öğleden sonra. Ordaki bir arkadşlar ayak üstü sohbetimizde, kör nokta, ön camdaki kameralı trafik işaretlerini okuma, şerit takip vs. gibi şeylerin geleceğinden bahsetti. Tanıtım lansmanına felan gitmiş. Test için gittiğimde sormam ve test etmemi istediğiniz şeyler varsa söyleyin arkadaşlar. Yusuf focus ne kadar yol sesi alıyor, lastik uğultusu rüzgarsesi nasıl iyice dikkat etmeni rica ediyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Evet paşam bunlara bak sende. Senin kini de aynı parkurda sürersen süper olur daha sonra. Rüzgar icin 130 140 yapman lazım ki rahatsız edici değil ses. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Servisin önündeki yol mıcırlı asfalt, bendeki ve F3teki yol sesi farkı bariz çıkar diye tahmin ediyorum. Aynı yerden geçerim kendi aracımla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Adam gibi asfalt yok mu bu ülkede ya Karadeniz sahil e kurban olayım ben ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 anlaşıldı ses çok da kesilemiş demekki... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 anlaşıldı ses çok da kesilemiş demekki... Neye dayanarak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap