M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 teşekkürler.. yerinde olmayı çok isterdim.. süper elektrikli koltuk 4 yönlü idi sanırım.. yukarı- aşağı, öne arkaya- değilmi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Sağ Çapraz Sol Çapraz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 He ya ! uyumam lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Y. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Bayan sürücülerin en zorlandığı konular olarak gördüğüm yokuşta kalkış, park yeri bulmak ve bulduğun yere park focusta tarih oluyor. Anlattığım bütün bayan sürücüler çok seviniyor bu özelliklere. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 He ya ! uyumam lazım Mutlu Rüyalar Fb'li Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Bayan sürücülerin en zorlandığı konular olarak gördüğüm yokuşta kalkış, park yeri bulmak ve bulduğun yere park focusta tarih oluyor. Anlattığım bütün bayan sürücüler çok seviniyor bu özelliklere. kltuk ayarındaki 4 yön nasıldı? yani öne arkaya manuel mi onu öğrenmek istiyorum... minder ayarı olabilir sırtlık olabilir...öne arkaya da elektrikli mi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Sağ Çapraz Sol Çapraz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Y. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 kltuk ayarındaki 4 yön nasıldı? yani öne arkaya manuel mi onu öğrenmek istiyorum... minder ayarı olabilir sırtlık olabilir...öne arkaya da elektrikli mi evet elektrikli olarak ileri geri ayarı vardı birde yükseklik eski focuslardaki gibi hatta ben bindiğimde koltuğu ileri almak için elim hemen koltuk altına gitti görevli dedi elektrikli koltuğun yan tarafında hemen bende dedim x paket mi evet dedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Yani koltuğun sırt kısmı ayrı bir oynamaya sahip değil. sadece alt kısmı ile orantılı oynuyor, doğrumudur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 sırt kısmı çapraz oynuyomuş... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Y. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Yani koltuğun sırt kısmı ayrı bir oynamaya sahip değil. sadece alt kısmı ile orantılı oynuyor, doğrumudur? Sadece koltuğun alt kısmı kullandığım için sırt kısmı aklıma gelmedi ama gittiğimde ilk işim ona bakmak olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Sırt kısmı ayrı,yükseklik kısmı ayrı,ileri geri kısmı ayrı ayarlanıyor beyler...birbirinden bağımsız hepsi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 hepsi de elektrikli değil ama.. sadece 4 yön.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 hepsi de elektrikli değil ama.. sadece 4 yön.. haaa yok hepsi elektrikli abi..alttaki düğmeyi yukarı çek yukarı aşağı bastır aşağı,aynı düğmeyi ileri doğru bastır ileri geri doğru bastır geri,sırtlık düğmesini geriye doğru çek geriye yatıyor,ileri çek ileri doğru geliyor...yani hepsi elektrikli..titanyum x de öyleydi benim baktığımda... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 yaaa.. harika ozaman... 6 yön olmuş... ama özelliklerde 4 yazıyodu da o yüzden dedim... üst sınıf araçlardaki gibi olmuş elektrikli koltuk.. sonunda... nerdeyse manuel ayara bile hasret bıraktı bizi focus ... yaptı ama.. temiz yaptı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap