Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Mondi de yok zaten. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Mondi de yok zaten. Mondeoya start-stopu koymadığına göre Focusa da koymazlar ve bunun bedelini de ağır öderler..Göreceksiniz,çok düşük kalacak Focus 3 satışları... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Mondeoya start-stopu koymadığına göre Focusa da koymazlar ve bunun bedelini de ağır öderler..Göreceksiniz,çok düşük kalacak Focus 3 satışları... Yaw avrupa'da yok zaten mondi'de öyle hatırlıyorum Start stop ile satışın alakası olmaz paşam..Aşırı etken değil dizel için zaten.. F3'ün şuan onu geçecek pek rakibi yok..Eskiden tartışılan yönleri vardır eksiklikler şuan gitmiş gibi gözüküyor.Görücez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Yaw avrupa'da yok zaten mondi'de öyle hatırlıyorum Start stop ile satışın alakası olmaz paşam..Aşırı etken değil dizel için zaten.. F3'ün şuan onu geçecek pek rakibi yok..Eskiden tartışılan yönleri vardır eksiklikler şuan gitmiş gibi gözüküyor.Görücez Görücez bakalım kardeş...Fakat dizelde start-stop olup olmaması benim içinde çok önemli diil gerçekten,çünkü benim sıralamamda ilkte değil...Neyse....Gel 4.Çeyrek gel... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Valla bu aksam arka arkaya yeni focus ile yeni jettayi gördüm. Focus bariz daha hos duruyordu. Gecen c.teside sanayide yoldan geçerken görür gibi oldum f3 ama hızlı geçtim tam net göremedim ama oydu. Daha şimdiden Kayseri'de bu kadar olmaya başlarsa hemde bu fiyatlara. Gayet iyi satış rakamları elde eder bence. İnşallah fiyatlar düşer biraz daha. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 start stop dizel e gerek yok, ecoboost benzinlide de var zaten... öbür özellikler gelsin .. boşverin SS i... ben benzinli alacam ya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Görücez bakalım kardeş...Fakat dizelde start-stop olup olmaması benim içinde çok önemli diil gerçekten,çünkü benim sıralamamda ilkte değil...Neyse....Gel 4.Çeyrek gel... dördüncü çeyrek mi beşinci çeyrek mi artık.. ? sabır mabır... o zmana kadar etrafta göre göre iştahımız kaçmaz inşallah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 dördüncü çeyrek mi beşinci çeyrek mi artık.. ? sabır mabır... o zmana kadar etrafta göre göre iştahımız kaçmaz inşallah Fenkli kardeş,şu itibar seviyesi olayı sende nasıl 38 oldu?Yoksa kendi kendine mi beğni atıyorsun yahu...Sanal Megolamani olayımı yoksa ..eheheheheüüüü... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Kör nokta ile şerit takip asistanı kesin gelecek son çeyrekte o tamam...Ama sırf onlar içinde beklemeye değermi bilmiyorum...Ben daha çok model yılı yüksek olsun diye beklemedeyim şu an... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 merak etme dostum ben senin puan butonuna bastım....bundan sonra her mesajına basığ forumun en itibarlı adamı sen olucaksın.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 merak etme dostum ben senin puan butonuna bastım....bundan sonra her mesajına basığ forumun en itibarlı adamı sen olucaksın.... Nerde bu buton yaaaa?İhtiyaç Halinde Basınız falan diye de yazmıyorki hiçbir yerde,nasıl basıldığını bilmiyorum abi,bana da gösterin de bende milli olayım,itibar seviyesini arttırayım arkadaşların ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 kör nokta.. çok pahalı olabilir zaten.. muhtemelen çok da getirtilmeyecektir.. fordda opsiyonlar pahalı biliyosunuz.. mondeo da adaptif hız la beraber oldukça pahalı... ama citroende 300-500 gibi bişey 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 sag altta coklu alıntının üstünde artı eksi var ya ona basıcan.....hahahahhaa..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Hııııı,bende o artı eksiyi şey sandıydım,toplama çıkartma yapmak için kısayol diye şeediyordumda hatta niye bölme ve çarpmada koymamışlarki acaba diye düşünüyordum... Şimdi oraya basınca puanmı veriyoruz abijim...Yalnız bu puan verme olayını gördükçe aklıma hep yıllar önce Cine 5 kanalında yayınlanan Tutti-Frutti diye bir erotik yarışma vardı o geliyor...Eheheheehhüüüü... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap