Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Güç,Performans ve Sürat için Ecooboost,Yakıt ekonomisi ve alt devirde yüksek tork için TDCI...Bu kadar net...Ecoboost alacak arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.Ben almıycam,alana da mani olmayacağım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 ekonomi olabilirde , alt devirlerde yüksek tork ecoboost ta yok mu? .... kızma daaa.. bişey demedik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 ekonomi olabilirde , alt devirlerde yüksek tork ecoboost ta yok mu? .... kızma daaa.. bişey demedik Ecoboostta da var ama TDCI deki yakıt tasarrufu yok ...Neyse canıııım,baktınız benzin parası çok zorluyor,taktırırsınız kaliteli bir LPG kiti,arka bagaja da simit depo,kullanırsınız misler gibi ecoboootunuzu dimi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 kıskanmayalım kıskanmayalım .. simit mimit taktırmayız biz.. neyse parası verir ızgara yeriz.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 kıskanmayalım kıskanmayalım .. simit mimit taktırmayız biz.. neyse parası verir ızgara yeriz.. Aferin...Bak kimlerin gerçekten zengin olduğu nasıl ortaya çıkıyor işte...Bende ızgara severim..Şimdi ızgara yemek için Ecoboostmu almak lazım.?? Niye kısknayım canım,birileri benzin yakacakki diğerleri de gülecek dimi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 yaa abi espri.. neyse.. hayırlısı.. allah hepimizin gönlüne göre versin... nerde zenginlik..kredi çekeceğiz işte.. önceki arabam 2009 focus dizeldi.. sattım yeni focus için.. başta biliyosunuz tdci ler 128 hp olacak falan diyolardı.. sonra oldu 115 .. benim eski 109 luktan farkı yok nerdeyse öyle olunca.. eskisinin üzerine dizel almanın + performans açısından bi anlamı kalmadı... 182 turboyu duyunca gözlerim parladı birden... yoksa dizelin kullanım ve ekonomi keyfini ben bilirim.. ama gönül işte... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Dizel ve Benzinli tartışmasını yeni bir başlık açarak doya doya tartışmanız dileğiyle Konulara uyarsak eğer yeni gelen üyelerimiz de çok rahat şekilde istediği şeylere ulaşacaktır. Zamanla F3 için ayrı başlıklar açmaya başladık farkındaysanız böylelikle konuları sabit tutmaya çalışıyoruz. Verdiğiniz destek için teşekkür ederiz. Fcs Clb Tr Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 yaa abi espri.. neyse.. hayırlısı.. allah hepimizin gönlüne göre versin... nerde zenginlik..kredi çekeceğiz işte.. önceki arabam 2009 focus dizeldi.. sattım yeni focus için.. başta biliyosunuz tdci ler 128 hp olacak falan diyolardı.. sonra oldu 115 .. benim eski 109 luktan farkı yok nerdeyse öyle olunca.. eskisinin üzerine dizel almanın + performans açısından bi anlamı kalmadı... 182 turboyu duyunca gözlerim parladı birden... yoksa dizelin kullanım ve ekonomi keyfini ben bilirim.. ama gönül işte... Kardeş hayırlısı olsun,tabii benzinli arabanın helede torku yüksek gücü de yüksekse yerini hiçbir motor tutmaz..Ammaaaa,Türkiyede yakıt fiyatları malum....Tamam,dizel ilk alırken çok pahalı ama zamanla o parayı amorti ediyo,ayrıca ikinci eli her zaman daha değerli...Ben çok uzun süre kullanan birisi olduğum için uzun vadede dizel verdiğim parayı çok rahatlıkla amorti edecektir zaten...Hayırlısı bakalım..Ağustosta yada eylülde sipariş vermeyi düşünüyorum,ama şimdi sipariş versem 1-1,5 ayda geleceğini söylüyorlar arabanın..Ağustos eylülde de öylemi olur bilmiyorum... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Ecoboost'un tadına doyum olmayacağına eminim ancak yakıt ibresinin sürekli aşağı doğru hareket etmesini istemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Engin Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Cok begendigim bir slogani bu noktada yazmak istiyorum.. "If performance is everything, efficiency is everything else" Diesel Rules! güzell 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest HoNoR81 Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 güzell Calintidir .. Yillar oncesinde duyup cok begedingim ve daha sonra dilime pelesenk olmus bir slogandir .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Calintidir .. Yillar oncesinde duyup cok begedingim ve daha sonra dilime pelesenk olmus bir slogandir .. Aslında bu söz T.benzin için daha uygun geldi bana Eskiye nazaran aynı güçleri daha uygun tüketimle alıyoruz.. Ben böyle düşündüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest HoNoR81 Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Aslında bu söz T.benzin için daha uygun geldi bana Eskiye nazaran aynı güçleri daha uygun tüketimle alıyoruz.. Ben böyle düşündüm Kokeninin otomotivle bir alakasi yok aslinda.. Ama heryere uydurabiliyorsunuz.. Verim kavrami heryerde gecerli.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Kokeninin otomotivle bir alakasi yok aslinda.. Ama heryere uydurabiliyorsunuz.. Verim kavrami heryerde gecerli.. Eee tabi Bu arada biz kendimizi tanıttık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest HoNoR81 Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Eee tabi Bu arada biz kendimizi tanıttık Ayni gun okudum ve mutesekkirim ) Aklima takilan bir soru var ama yeri bu konu olmadigi icin. tanisma bolumune gecip orada soruyorum hemen .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap