Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

ekonomi olabilirde , alt devirlerde yüksek tork ecoboost ta yok mu? ...:D.

kızma daaa.. bişey demedik :D

Ecoboostta da var ama TDCI deki yakıt tasarrufu yok ...Neyse canıııım,baktınız benzin parası çok zorluyor,taktırırsınız kaliteli bir LPG kiti,arka bagaja da simit depo,kullanırsınız misler gibi ecoboootunuzu dimi... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

kıskanmayalım kıskanmayalım ..:) simit mimit taktırmayız biz.. neyse parası verir ızgara yeriz.. :)

Aferin...Bak kimlerin gerçekten zengin olduğu nasıl ortaya çıkıyor işte...Bende ızgara severim..Şimdi ızgara yemek için Ecoboostmu almak lazım.?? ;) Niye kısknayım canım,birileri benzin yakacakki diğerleri de gülecek dimi... :D:D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yaa abi espri.. neyse.. hayırlısı.. allah hepimizin gönlüne göre versin...

nerde zenginlik..kredi çekeceğiz işte..

önceki arabam 2009 focus dizeldi.. sattım yeni focus için.. başta biliyosunuz tdci ler 128 hp olacak falan diyolardı.. sonra oldu 115 .. benim eski 109 luktan farkı yok nerdeyse öyle olunca.. eskisinin üzerine dizel almanın + performans açısından bi anlamı kalmadı... 182 turboyu duyunca gözlerim parladı birden... yoksa dizelin kullanım ve ekonomi keyfini ben bilirim.. ama gönül işte... ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Dizel ve Benzinli tartışmasını yeni bir başlık açarak doya doya tartışmanız dileğiyle ;)

Konulara uyarsak eğer yeni gelen üyelerimiz de çok rahat şekilde istediği şeylere ulaşacaktır.

Zamanla F3 için ayrı başlıklar açmaya başladık farkındaysanız böylelikle konuları sabit tutmaya çalışıyoruz.

Verdiğiniz destek için teşekkür ederiz.

Fcs Clb Tr

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yaa abi espri.. neyse.. hayırlısı.. allah hepimizin gönlüne göre versin...

nerde zenginlik..kredi çekeceğiz işte..

önceki arabam 2009 focus dizeldi.. sattım yeni focus için.. başta biliyosunuz tdci ler 128 hp olacak falan diyolardı.. sonra oldu 115 .. benim eski 109 luktan farkı yok nerdeyse öyle olunca.. eskisinin üzerine dizel almanın + performans açısından bi anlamı kalmadı... 182 turboyu duyunca gözlerim parladı birden... yoksa dizelin kullanım ve ekonomi keyfini ben bilirim.. ama gönül işte... :D

Kardeş hayırlısı olsun,tabii benzinli arabanın helede torku yüksek gücü de yüksekse yerini hiçbir motor tutmaz..Ammaaaa,Türkiyede yakıt fiyatları malum....Tamam,dizel ilk alırken çok pahalı ama zamanla o parayı amorti ediyo,ayrıca ikinci eli her zaman daha değerli...Ben çok uzun süre kullanan birisi olduğum için uzun vadede dizel verdiğim parayı çok rahatlıkla amorti edecektir zaten...Hayırlısı bakalım..Ağustosta yada eylülde sipariş vermeyi düşünüyorum,ama şimdi sipariş versem 1-1,5 ayda geleceğini söylüyorlar arabanın..Ağustos eylülde de öylemi olur bilmiyorum... ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Calintidir :D..

Yillar oncesinde duyup cok begedingim ve daha sonra dilime pelesenk olmus bir slogandir :yeah:..

Aslında bu söz T.benzin için daha uygun geldi bana :D

Eskiye nazaran aynı güçleri daha uygun tüketimle alıyoruz.. Ben böyle düşündüm :kıhkıh:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aslında bu söz T.benzin için daha uygun geldi bana :yeah:

Eskiye nazaran aynı güçleri daha uygun tüketimle alıyoruz.. Ben böyle düşündüm :kıhkıh:

Kokeninin otomotivle bir alakasi yok aslinda.. Ama heryere uydurabiliyorsunuz..

Verim kavrami heryerde gecerli.. :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.