Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Eee tabi ki canım onlar için 1.5 mondi parası vercen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Makyajlı Mondi'ye vurulanlardan biri de benim.Ama doğrusu Yakup kadar ayrıntılı incelemedim. Mondeo sonraki kasaya hangi senede geçecek ??? Malum 2014'e kadar çok zamanım var Aslında ben yeni araç alana kadar tahminen Octavia,Golf,S40 vb. kasa değiştirir... Ortalık daha da şenlenir *** ***Ellerinde rengarenk balonlar olan smiley'ları hayal ediniz... (Yakup anladın sen onu) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Başka arabada görsem aman derim ama böyle kaliteli araçda bunu görünce bozuluyorum,belki ben abartıyorumdur ama böyle detay kusurların olduğunu başkalarından da okumuştum.Baktığım araçlara özel değil yani benden okumuş olabilir misin?.. hatta yazdıklarıma "daha neresi kaldı ki"... diye de yorum yapılmıştı... belkide sendin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 evet evet sendin.. hatta tartışmıştık bu konuyu.. yok sıfırdı yok 2. el di diye incelediğim araç hakkında... aynen sınıfına yakışmayan işçilik hatalarından bahsetmiştim de ciddi itirazlar almıştım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 doğru demi o mesajım nerde acaba bulabilir miyizki...? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 doğru demi o mesajım nerde acaba bulabilir miyizki...? Eski site de Bir bakayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 doğru demi o mesajım nerde acaba bulabilir miyizki...? Aman konuyu burda abartmayalım Buyrun o yazılarımız fenkli Tarih:Cuma 11 Şub. 2011, 02:47 evet bu hafta sanırım lansmanı var... dün antalyadaydım.. biraz inceleme fırsatı buldum.. ama hayal kırıklığına uğrattı beni.. detaylara çok özenilmemiş mondeoda.... makyaj oldu ama çoğu şey aynı... kasa tamamen yenilenince sanırım kuşak değişecek tamamen... c max detaylar konusunda daha kaliteli mondeodan... test etme fırsatım olmadı ne cmax i ne de mondeoyu, henüz test aracı gelmemiş..... ama s60 ı kullandım.... dehşet... uA_Y_C_A Tarih:Cuma 11 Şub. 2011, 03:57 ee tabi ki yeni kasa değil bu Detay derken ne demek istediniz ? Mondeo da kötü nokta bulmak zor. Çok iyi araba neredeyse suan alınası ilk araç Ford da fenkli Tarih:Cuma 11 Şub. 2011, trimler, koltuk altı plastiklerin görünümü, kapı eşikleri kaplamaları ve bunların ayak darbeleri ile çok çabuk çizilip matlaşıp eski bir görüntü alıyor oluşu, kötü paspas görüntüsü ve kıvrımlara tam oturmayışı, özellikle de taban halısı kaplamasının her ince köşeye kalıp gibi oturmuyor oluşu, yer yer oynamalar ve halının görüntüsünün kalitesiz duruyor olması, tavan kaplamasının ön camla birleşme detayı, iç dikiz aynasının cama yapışması noktası, ön yan direklerin (a sütünü) iç kısımlarının plastik blümle tavan kaplamasının birleşme detayı, tavan kumaş kaplamasının dokununca kalitesiz hissi uyandırışı, nevigasyon ekranının küçük ve çok da premium duruyor olamayışı... vs vs... aklıma takılanlar... uA_Y_C_A Tarih:Cuma 11 Şub. 2011, Ohoo başka yer kalmadı.. galiba o araba iyi benzetilmiş. Mondeo böyle araç değil. Bana katılanlar olur heralde.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 teşekkürler.. aynen... şimdi haksızmıymışım peki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 teşekkürler.. aynen... şimdi haksızmıymışım peki Aslında alıp , halledilebilir şeyler bunlar ama olmasa daha iyi olurdu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 herşey halledilebilir.. ama mesele o değil... sonuçta en fulü 90 bin liralık bi araç üst segment artık.. böyle görüntüler hoş değil ama demi... insan daha nakış nakış şeyler bekliyor... haa bu arada yine de seviyorum mondeoyu... selective.. mmmm...o koltuklar mesela harika.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Bu konuşmaları iyi hatırlıyorum bende. Hatta mondeo öyle araba değildir herhalde diye geçirmiştim aklımdan ama yazıya döktümmü dökmedimmi hatırlamıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 evet evet hemen hemen herkes öyle demişti.. ama kötülemek için yazmadım ben.. durum böyle... inşallah yeni kasaya düzelir bunlar da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Fenkli bence haklısın; Vw bile halk arabası olarak çıktığı yolda artık sınıfının kalite çıtasını belirler hale geldi. Ford için de bu artık hayal değil; eski Fiesta ile günceli arasındaki kalite ve firmanın kalite anlayışındaki değişimi hissedebildiyseniz ve Focus III de de benzer düşünceyi görebildiyseniz yeni Mondeo nun da çok iyi olacağına emin olabilirsiniz.. Şuan Focus III için tek istediğim bazı paneller, düğmeler ve göstergelere biraz daha estetik serpintisi, aracın üstün özellikleri zaten ortada. Global kriz öncesinde tehlikeyi hissedip önlem alan ve krizden en az etkilenen bir firma ilerde kalite algısını yükselterek insanlar üzerindeki imaj seviyesini aşamalı olarak yükseltmeyi de becerebilir, eğer isterse. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 makyajlı focus mükemmel olur sanırım.. en fazla 3 sene... yeni mondeo da aynı zamanlarda olur.. 2,5 sene.. önceki f2,5 u alırken mondeo alıyodum ama ucundan döndük.. 125 lik titanyum sedan.. 45 bin di.. 36,5 bine focusu almıştım kısmet, mondeo hayalim hala var ama.. donanım-motor-performans-fiyat-hb-sınıfına göre kalite-sportif duruş-vs vs.. tam oturtamadım kafamda.. belki yeni kasaya.. hayırlısı.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap