Emre D. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 titanium +smart Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Sitede fiyat listesinden konfigüratöre geçiş aktiflenmiş . ancak bir enayilik var. sedan tit tdci de X paket seçersen smart paket+tekno paket alamıyorsun. X pakete sadece smart veriyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Sitede fiyat listesinden konfigüratöre geçiş aktiflenmiş . ancak bir enayilik var. sedan tit tdci de X paket seçersen smart paket+tekno paket alamıyorsun. X pakete sadece smart veriyor Enayilikler işte düzeltirler tabi biri şikayet edecek yada fark edecekler.. Buarada ecoboost'u da seçince aynı şey mevcut..ule acaba hepsi aynı anda alınmıyor mu diyecem ama hiç bir bayi bunu demedi..site hatalıdır heralde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper E. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 (düzenlendi) Eski style modeller deki yan aynalar ısıtmalı mı? Yenilerde ısıtmalı ön cam ve bluetooth kalkmış. Isıtmalı yan ayna standart gözüküyor. Temmuz 28, 2012 Alper E. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Eski style modeller deki yan aynalar ısıtmalı mı? Plus a sahip olanlar öyle idi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper E. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yenilerde plus paket de yok değil mi? Style lara herhangi bir paket eklenmiyor heralde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yenilerde plus paket de yok değil mi? Style lara herhangi bir paket eklenmiyor heralde. Başlık da açıklandığı gibidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Enayilikler işte düzeltirler tabi biri şikayet edecek yada fark edecekler.. Buarada ecoboost'u da seçince aynı şey mevcut..ule acaba hepsi aynı anda alınmıyor mu diyecem ama hiç bir bayi bunu demedi..site hatalıdır heralde Daha onlar da hakim değiller yeni paketlere, çözmeye çalışıyorlar, bir de gelenle duyurulan örtüşmeyince hepten kafaları karışıyor. Bir donanım revizyonu süreci sizce daha karmaşık ve belirsiz hale getirilebilir mi? Otosan'ı (ve muhtemelen Ford Ana'yı) seviyorum! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Koraycan Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Arkadaşlar piyasada şu an smart paketli titanium dışında hiçbir opsiyon yok....yani x paket , tekno paket ya da sunroff tan herhangi birini ya da kombinasyonlarını istesem en az 1 ya da 1,5 ay beklemek zorundayım.. Ben bu araba için(titanium smart paket) 59,500 tl fiyat aldım....sizce nasıl ...Özellikle x paket ve sunroff istiyordum...zira tekno paket ülkemizde çok kullanılası durmuyor....Sizce arabayı alayım mı , yoksa 7 bin lira civarı fazla verip x paket + sunroff 1-1,5 ay bekleyim mi? bu arada bir sorum daha olacak aranızda benim gibi 1,90 boyunda olan ve focus 3 sedan alan var mı ?........soldaki konsol çıkıntısı sanki rahatsızlık hissi verecekmiş gibi bir hava uyandırdı bende...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Fiyat için kasa ve renk belirtmekte fayda var.. Donanım ve bekleme; kişiye kalmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Koraycan Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 renk beyaz ..sedan focustan bahsediyorum.... donanım elbette kişiye kalmış ama.....sizce değer mi x paket + sunroff için 7 bin tl vermeye ve 1,5 ay beklemeye.... xenon fara yanıyorum en çok....bir de sunroffa ...çok kararsızıım yaww Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Fiyat en az Bin tl pahalı. Sunroof focus için, bana göre en gereksiz donanım.. X paket alınabilir ve 1 ay da beklenir.. 7 bin lira bu ikisi içinde aşırı pahalı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Koraycan Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 yakup bey sizce nasıl bir fiyat bu araba için ideal olur.....bana çok büyük bir inidirim yaptığımı belirtmişti bu fiyat için satış elemanı......hakkı 58,500 mü olmalıdır diyorsunuz yani ?( en az bin tl derken daha da fazla indirimli alınabilir mi ? ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Arkadaşlar piyasada şu an smart paketli titanium dışında hiçbir opsiyon yok....yani x paket , tekno paket ya da sunroff tan herhangi birini ya da kombinasyonlarını istesem en az 1 ya da 1,5 ay beklemek zorundayım.. Ben bu araba için(titanium smart paket) 59,500 tl fiyat aldım....sizce nasıl ...Özellikle x paket ve sunroff istiyordum...zira tekno paket ülkemizde çok kullanılası durmuyor....Sizce arabayı alayım mı , yoksa 7 bin lira civarı fazla verip x paket + sunroff 1-1,5 ay bekleyim mi? bu arada bir sorum daha olacak aranızda benim gibi 1,90 boyunda olan ve focus 3 sedan alan var mı ?........soldaki konsol çıkıntısı sanki rahatsızlık hissi verecekmiş gibi bir hava uyandırdı bende...... Fiyat olarak sanki bin, bin beşyüz daha aşağı olur mu araştırilabilir. Diğer opsiyonlar bana gere çok şart değil. Sony li titanyum ideal geliyor bana. Daha fazlasında araba sınıfının ötesinde teknoloji ve de fiyata çıkıyor. Boy konusunda oturup ayarlayın ve rahatlığına bakın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 yakup bey sizce nasıl bir fiyat bu araba için ideal olur.....bana çok büyük bir inidirim yaptığımı belirtmişti bu fiyat için satış elemanı......hakkı 58,500 mü olmalıdır diyorsunuz yani ?( en az bin tl derken daha da fazla indirimli alınabilir mi ? ) Bakınız: 59.000'a versinler size de.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap