Guest Koraycan Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 vayyy be 58 bine alınabilir bu araba demek.....yarın bu konuyu satış elemanıyla konuşacağım...moralim bozuldu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 vayyy be 58 bine alınabilir bu araba demek.....yarın bu konuyu satış elemanıyla konuşacağım...moralim bozuldu... Değişik bayileri arayın. Bu bayii bu kadar verdi. Siz ne veriyorsunuz diye sorun. Gidin yüz yüze konuşun, daha ciddiye alırlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Koraycan Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 ben de çok uyanıkmşım gibi foruma masustan 59,500 diyorum çok özel bir fiyat almışım gibi....açıkçası 59 bin fiyat aldım ben kardeşim...satış elamanı bu kıyağın kimseye yapılamayacağını belirtmişti:).....ama yarın ben konuşacağım onunla....58 500 tl veriyorsa , alırım arabayı .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 ben de çok uyanıkmşım gibi foruma masustan 59,500 diyorum çok özel bir fiyat almışım gibi....açıkçası 59 bin fiyat aldım ben kardeşim...satış elamanı bu kıyağın kimseye yapılamayacağını belirtmişti:).....ama yarın ben konuşacağım onunla....58 500 tl veriyorsa , alırım arabayı .. Çok uyanıksın evet, yarın gidip biz alacağız o bayiden arabayı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Koraycan Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 kapora verdim ben, arabamı başkasına verirse yıkarım o showromu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Bizim bu forumdan kiyagimiz var. Beni Yakup gönderdi deyince indirim yapıyorlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Koraycan Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 eyvallah dostum....peki bir şey daha soracağım.....ilerde xenon far(orjinal ford ürünü) taktırırsam , aynen uyumlu olur mu titanium smart paket focusa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 eyvallah dostum....peki bir şey daha soracağım.....ilerde xenon far(orjinal ford ürünü) taktırırsam , aynen uyumlu olur mu titanium smart paket focusa Takılır, yıkama ve otomatik ayar olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 eğer içinize sinmicekse bekleyin derim, sunroofa alışan, seven biri için olmaması araçtan çok soğutur. x paket ise çok güzel ama anlamsız pahalı bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Koraycan Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 sunroff araç kullanmadım daha önce , alışkın değilim yani...alırsam memnun kalıp kalmayacağımı da bilmiyorum.....ama x paket (özellikle xenon farı) ve sunroff beni kararsız kılıyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Paran çoksa o arabaya 65bin verirsin. Yoksa değmez. Sunroof tavanda kalinlik kaynağı ve uzun dönemde problem noktası. Bu arada 7bin hiç indirimsiz hali. 5-5.5 civarına alınabilmesi lazim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Az önce hava filtremi değiştirmek için servise uğradım.Beklerken showroomda arabaların etrafında geziniyorum smart paketli bir titanium varmıdır diye köşede bir style duruyordu içine bakınca birşeyin eksik olduğunu farkettim bakalım siz farkedebilecekmisiniz?Yako zaten paylaşmıştı katolog tada böyleydi onu görmeyenler için. Yeni style lar artık böyle gelicek.Buyrun resmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Sesli komut sistemi yok; direksiyonda sağdaki kumandalar yok. Şortlu bacak var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 silecek kolu yok... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Aydın abi gibi bende sesli komut sistami diyecem ama ben okadarda emin değilim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap