Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Şu renk dışardada bir gün böyle durabilse...... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 125 Beygirlik kara şimşek, görüntü var icraat yok. Ayrıca o ne paslı diskler öyle... Bu arada ben bu jantları iyice beğendim. Ağustos üretimli tdci Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Ağustos üretimli tdci 125 beygirlik tdci var mı, ben 115 diye biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 125 beygirlik tdci var mı, ben 115 diye biliyorum. 125 değil yani demek istedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Ağustos üretimli tdci tam fırsat aracı olmuştur o zaman, kaça veriyolarmış? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Arkadaşlar focus 3 ün elektronik klimasındaki yazı karakterleri 2012 ile 2013 model arasında bir farklılık gösteriyor mu? bir sorum daha var göstergelerin arasındaki renkli ekran smart pakette mevcut diye kalmış aklımda yanlış mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 östergelerin arasındaki renkli ekran smart pakette mevcut diye kalmış aklımda yanlış mı? ilk gelen smartlarda vardı sonra kalktı, şuan sadece teknoda var ama araya karışan kaçaklarda çıkabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 tam fırsat aracı olmuştur o zaman, kaça veriyolarmış? Hiç sormadım aklıma gelmedi..Sonuçta 2013 işte spor paket olduğu için fırsat'lık durumu pek yok bana kalırsa ancak gelmiştir Aralık gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 (düzenlendi) 125 beygirlik tdci var mı, ben 115 diye biliyorum. Doğru ve daha yüz kızartıcı spor paket için... Soru: ikiside Titanium ve aynı fiyat diyelim 1. 1.0EB + Spor paket 2. 1.6EB + No paket Hangisini alırdınız? Ocak 26, 2014 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Doğru ve daha yüz kızartıcı spor paket için... Soru: ikiside Titanium ve aynı fiyat diyelim 1. 1.0EB + Spor paket 2. 1.6EB + No paket Hangisini alırdınız? Tabiki de 1.0. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Doğru ve daha yüz kızartıcı spor paket için... Soru: ikiside Titanium ve aynı fiyat diyelim 1. 1.0EB + Spor paket 2. 1.6EB + No paket Hangisini alırdınız? 1.6 tabi ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Doğru ve daha yüz kızartıcı spor paket için... Soru: ikiside Titanium ve aynı fiyat diyelim 1. 1.0EB + Spor paket 2. 1.6EB + No paket Hangisini alırdınız? Tartışmasız 1.6EB Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Dizel yok mu dizel:))) Şaka bir yana 1.0....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 1.6 yı tercih ederdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 1.6 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap