Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 1.6 Hehheheheeheheh bunu sağar Sultan bile biliyor....:):)) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Hehheheheeheheh bunu sağar Sultan bile biliyor....:):)) Vay be ne etki yaratmışım İçim yanıyor yine ) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Vay be ne etki yaratmışım İçim yanıyor yine ) Walla Serdar'ım 1,6 yı aldığında kendim almış kadar sevineceğim.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Walla Serdar'ım 1,6 yı aldığında kendim almış kadar sevineceğim.... Sağolasın Bekir Abi'm 1.6 zor artık 1.5 kısmet olur belki 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Walla Serdar'ım 1,6 yı aldığında kendim almış kadar sevineceğim.... Onun zaten 1.6'sı var Abi... Sağolasın Bekir Abi'm 1.6 zor artık 1.5 kısmet olur belki Canın sağolsun bütün eb'lar senindir, senin varlığın yeter.. Cem Hoca sorusunu sordu ve çekildi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Doğru ve daha yüz kızartıcı spor paket için... Soru: ikiside Titanium ve aynı fiyat diyelim 1. 1.0EB + Spor paket 2. 1.6EB + No paket Hangisini alırdınız? 1.6 EB 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Cevabınız öze mi göze mi önem verdiğinizi gösterecektir. Spormuş gibi görünen bir aile arabası mı isterdiniz, aile arabası gibi görünen bir spor araba mı? Tabii benim için cevap ikisini de değil ST'yi alırım olurdu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Cevabınız öze mi göze mi önem verdiğinizi gösterecektir. Spormuş gibi görünen bir aile arabası mı isterdiniz, aile arabası gibi görünen bir spor araba mı? Tabii benim için cevap ikisini de değil ST'yi alırım olurdu. Ülkemizde genelde buna üst baş da dahil hep dış görünüş yani kaputu açan yok hani insanın içine bakan yokki dışardan güzel gözükeyim mantığı hakim o sebeple 70 ps de olsa spor paket isteriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Cevabınız öze mi göze mi önem verdiğinizi gösterecektir. Spormuş gibi görünen bir aile arabası mı isterdiniz, aile arabası gibi görünen bir spor araba mı? Tabii benim için cevap ikisini de değil ST'yi alırım olurdu. Ama seçeneklerde ST yoktu Hocam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Ama seçeneklerde ST yoktu Hocam. Kolomb'un yumurtasının öyküsünü bilir misin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Ancak burada alınması gereken ders; Kolomb'un akıllı olduğu mu yoksa cin olduğu mudur? Ya da diğerlerinin cin olmadan şeytan çarpmaya çalışması mıdır? Belki de bazıları gibi "öküz olmadan göpe sıçmaya çalışmak" yerine sadece biraz cin fikirli olmak yeter ha! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Kolomb'un yumurtasının öyküsünü bilir misin? Sizin yorumunuzla anlatırsanız ayrıca zevk duyarız Hocam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Sizin yorumunuzla anlatırsanız ayrıca zevk duyarız Hocam. Yorumlanacak yanı yokki, İtalyan tarihçi Benzoni 16, yüzyılda Dünya Tarihi isimli kitabında Kolomb'a atfen şu anekdotu yazmış: Kristof Kolomb Amerika’yı keşfettikten sonra İspanyol asilleriyle akşam yemeğindeyken birisi yapılan işi küçümseyerek “Siz Amerika’yı keşfetmiş olmasaydınız İspanya’da ve hatta bu mecliste mevcut bilgi ve tecrübesiyle maceraya çıkıp orayı keşfedebilecek o kadar çok kişi var ki” demişti. Kolomb buna cevap vermeyerek kendilerinden bir yumurta getirmelerini istedi. Sonra da yumurtayı masaya koydu ve “Beyler, sizinle iddiaya giriyorum ki içinizden hiç kimse bu yumurtayı benim yapacağım şekilde herhangi bir destek olmadan masanın üstünde dikine durduramaz” dedi. Hepsi tek tek uzunca denedi ve başarısızlıklarını kabul ederek yumurtayı çaresizce Kolomb’a geri verdiler. O da yumurtanın ince ucunu hafifçe masanın üzerine vurarak kırdı ve masaya yerleştirdi. Yumurtanın tepesinin kırılarak düzleşmesi sayesinde yumurta masada dik ve dengede durdu. Farklı bir başarı elde edildiğinde onun herkes tarafından yapılabileceğini ama önemli olanın o farklılığı ilk defa düşünmek olduğunu görerek diğerleri sustular. Pardon bir hayli konu dışı oldu... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Yorumlanacak yanı yokki, İtalyan tarihçi Benzoni 16, yüzyılda Dünya Tarihi isimli kitabında Kolomb'a atfen şu anekdotu yazmış: Kristof Kolomb Amerika’yı keşfettikten sonra İspanyol asilleriyle akşam yemeğindeyken birisi yapılan işi küçümseyerek “Siz Amerika’yı keşfetmiş olmasaydınız İspanya’da ve hatta bu mecliste mevcut bilgi ve tecrübesiyle maceraya çıkıp orayı keşfedebilecek o kadar çok kişi var ki” demişti. Kolomb buna cevap vermeyerek kendilerinden bir yumurta getirmelerini istedi. Sonra da yumurtayı masaya koydu ve “Beyler, sizinle iddiaya giriyorum ki içinizden hiç kimse bu yumurtayı benim yapacağım şekilde herhangi bir destek olmadan masanın üstünde dikine durduramaz” dedi. Hepsi tek tek uzunca denedi ve başarısızlıklarını kabul ederek yumurtayı çaresizce Kolomb’a geri verdiler. O da yumurtanın ince ucunu hafifçe masanın üzerine vurarak kırdı ve masaya yerleştirdi. Yumurtanın tepesinin kırılarak düzleşmesi sayesinde yumurta masada dik ve dengede durdu. Farklı bir başarı elde edildiğinde onun herkes tarafından yapılabileceğini ama önemli olanın o farklılığı ilk defa düşünmek olduğunu görerek diğerleri sustular. Pardon bir hayli konu dışı oldu... Teşekkür ederim Hocam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 stra paket alınamıyor.(Spor Paket ve sunroof hariç)X Paket 5430 TL (Temmuz) (2013 Nisan 5810 TL ) Parçalı Deri koltuklar Elektrikli 4yöne ayarlanabilir sürücü koltuğu Isıtmalı Ön Koltuklar Bi-Xenon Farlar (far yıkama sistemi ile) Gündüz yanan LED farlar Led çok renkli iç ortam aydınlatması titanyum x pakete statik köşe (dönüş) farini da eklemek lazim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap