Hasan Doğan Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2017 Arkadaşlar etis'den baktım araca. Kafam karıştı bu araç tekno paket mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2017 Yok diyor işte, tekno değil yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2017 Araç navigasyon paketli, ekran onun için büyük .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2017 13 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Araç navigasyon paketli, ekran onun için büyük .. Abi Smart alınca hepsi büyük ekran geliyordu,Navi olmasa da. Sony olması yeterliydi özetle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Abi Smart alınca hepsi büyük ekran geliyordu,Navi olmasa da. Sony olması yeterliydi özetle. Doğrudur, ama navi olunca da büyük geliyordu. Yani o zaman iki kere normal büyük ekran olması 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2017 6 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Doğrudur, ama navi olunca da büyük geliyordu. Yani o zaman iki kere normal büyük ekran olması FB'a ilk attığımız videoydu bu özellik Malum ilk yoktu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kağan K. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 Merhaba arkadaşlar. Bende bir adet 2013 model ford focus trend x aracım var. Yokuş kalkış desteği felan var mı diye soracaktım. Varsa benimkinde yok nasıl eklettirebilirim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 5 dakika önce, Kağan K. yazdı: Merhaba arkadaşlar. Bende bir adet 2013 model ford focus trend x aracım var. Yokuş kalkış desteği felan var mı diye soracaktım. Varsa benimkinde yok nasıl eklettirebilirim? Bu konuyu okumalı ve diğer bilgi için bu kategori okunmalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Kabas Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2018 Merhaba arkadaşlar bende focus III trend 2012 kullanıcısıyım.Merak ettiğim bir kpnu var bemim aracımda esp var mı yok mu?bir de bu sistem açılıyor mu acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2018 5 dakika önce, Gökhan Kabas yazdı: Merhaba arkadaşlar bende focus III trend 2012 kullanıcısıyım.Merak ettiğim bir kpnu var bemim aracımda esp var mı yok mu?bir de bu sistem açılıyor mu acaba Donanım başlığına aldım mesajınızı, ek paket alınmadıysa yoktur. ESP yoksa öyle kolayca eklenmez. Kontağı açtığınızda bu işaret gelmiyorsa yoktur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Kabas Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2018 Ek paket almadım ama galiba bu işaret var.Off yazıyor birde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2018 8 dakika önce, Gökhan Kabas yazdı: Ek paket almadım ama galiba bu işaret var.Off yazıyor birde Tamam var o zaman ? 2011 ve 2012 yılındaki bazı araçlarda paket alma şartı vardı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Kabas Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2018 Herhangi bir şey yapmama gerek var mı acaba sizi de meşgul ediyorum ama yardımcı olursanız çok sevineceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2018 1 dakika önce, Gökhan Kabas yazdı: Herhangi bir şey yapmama gerek var mı acaba sizi de meşgul ediyorum ama yardımcı olursanız çok sevineceğim Ne için? Özelliği açmak için diyorsanız o hep aktif zaten. ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Kabas Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2018 Bazı yerlerde esp nin açılması lazım deniliyor da o yğzden hocam ilgilendiğiniz için teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap