Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Neyi bekliyorsun ki sen abicim, Misal bu site olmasa veya başka yayın organları 1.0'ın satışda olduğunu bilecek miydin ? Atıyorum MFT veya SYNC bunlar ülkemize hiç gelmeyebilirde, gelmek zorunda da değil Yani ne demek istiyorsun sen kardeşim dersen; Gelen ve sunulan ne ise buna bakarak yönelmek mantıklı, araç sektörü böyle her ülkeye herşey verilmeyebiliyor bu çok doğal süreç.. Dışarılara bakmadan ülkedeki şart ve araçlara bakarak karar vermek gerekmektedir. Ülkedeki şartlarda, ford için konuşuyorum, yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum fiyatlar ve sunulan donanım oranına baktığımda çok dalgalanma yaşanıyor. akıl oyunları yapmaya çalışıyor pazarlama depertmanı.. Bu da güven sarsıyor bende. beklemem bundandır.... yoksa bende hemen isterim almayı ama karşılıklı güven esastır. Demem o ki zirve var dağın eteği var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Ülkedeki şartlarda, ford için konuşuyorum, yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum fiyatlar ve sunulan donanım oranına baktığımda çok dalgalanma yaşanıyor. akıl oyunları yapmaya çalışıyor pazarlama depertmanı.. Bu da güven sarsıyor bende. beklemem bundandır.... yoksa bende hemen isterim almayı ama karşılıklı güven esastır. Demem o ki zirve var dağın eteği var Ne tür oynama oldu mesela ? Fiyatlar her bayide artıyor iniyor..Donanımda pek bişey değişmedi isimler değişiyor.. Trend misal ne ise o, style ne ise o (artı bile), tit ne ise o.. Yada ben anlamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Ne tür oynama oldu mesela ? Fiyatlar her bayide artıyor iniyor..Donanımda pek bişey değişmedi isimler değişiyor.. Trend misal ne ise o, style ne ise o (artı bile), tit ne ise o.. Yada ben anlamadım. Burda ki bayiye gidiyoruz mesela (2-3 defa çaylarını içmiş olduk) adamlar tok satıcı utanmasa direk liste fiyatını verecek önüme. 500tl - 1000tl atıyor budur diyor kredili alınca liste fiyatını geçiyor Bu siteyi takip etmesem fazladan 3-5bin vermiştim çoktan. Adana ya gitmeyi bekliyorum, tit 1.0 smart paket bekliyorum. bekliyorum da bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Burda ki bayiye gidiyoruz mesela (2-3 defa çaylarını içmiş olduk) adamlar tok satıcı utanmasa direk liste fiyatını verecek önüme. 500tl - 1000tl atıyor budur diyor kredili alınca liste fiyatını geçiyor Bu siteyi takip etmesem fazladan 3-5bin vermiştim çoktan. Adana ya gitmeyi bekliyorum, tit 1.0 smart paket bekliyorum. bekliyorum da bekliyorum Fiyat işi ayrı mesele, sen almak istedin de araç bulmadık mı yani neyse 1.0 Titanium için bişey demek şuan zor..Minimum Eylül. (Sadece benim tahminim) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Burda ki bayiye gidiyoruz mesela (2-3 defa çaylarını içmiş olduk) adamlar tok satıcı utanmasa direk liste fiyatını verecek önüme. 500tl - 1000tl atıyor budur diyor kredili alınca liste fiyatını geçiyor Bu siteyi takip etmesem fazladan 3-5bin vermiştim çoktan. Adana ya gitmeyi bekliyorum, tit 1.0 smart paket bekliyorum. bekliyorum da bekliyorum Biliyorsun 1.0 style için Aylin burada 46500 rakamı verdi. Otokoç hafta sonu bana 47500 dedi. Dün başka bir bayi 48200 dedi (opak HB için). Korkarım haftaya liste fiyatının üstüne çıkacak Ben golfVII 1.2 tsi bekliyorum artık :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Biliyor musunuz, bu beklenecek yıl sonları asla bitmeyecek...! Ben bekledim de ne oldu start-stoptan mahrum kaldım...Daha fazla beklemicem dedim bu sefer de sony ve tekno paketi alamadım....Ya hiç beklemiceksin ya da beklemişken tam bekliceksin....Sabreden derviş misali....Biz derviş olamadık Ama en çok üzüldüğüm ne sony ne sürüş takip asistanı ne de uzun-kısa far..Tek kör nokta olmadığına üzülüyorum arabamda..Şehir içi trafikte çok ama çok gerekli ve kurtarıcı...Umarım sonradan eklenebilir bişeydir de ben de arabama eklettiririm.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Yıllardır takip ettiğim şey; Ford araçlarını ülkeye giren ilk partiden alacaksınız otosan henüz kırpma yapmamış oluyor. FII aracım TR ye ve izmire gelen ilk 3-5 araçtan bir tanesiydi ve X paket dışında en dolusuydu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Otosan F3'de kırpmadı.. Aptal almanlar ilk partide start-stop yolladı sadece.(ekleme demek lazım buna) Listelerde bunu görmedik dahi biliyorsunuz.. Nitekim donanım hep ekleniyor üzerine..Henüz kırpılma yok gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Salih Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 sanırım my for touch denilen sistem bu.. navigasyon ve geri görüş kamerası da mevcut... dediğiniz gibi bu gelecekse ve bizim araçlarımıza uygulanabilecekse sony müzik sistemi almam ben bunu beklerim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Minimum 7-8 ay. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Burda ki bayiye gidiyoruz mesela (2-3 defa çaylarını içmiş olduk) adamlar tok satıcı utanmasa direk liste fiyatını verecek önüme. 500tl - 1000tl atıyor budur diyor kredili alınca liste fiyatını geçiyor Bu siteyi takip etmesem fazladan 3-5bin vermiştim çoktan. Adana ya gitmeyi bekliyorum, tit 1.0 smart paket bekliyorum. bekliyorum da bekliyorum Artık beklemeye gerek yok Opak 53.750 (indirimli liste) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 İstediği aracı bulamayıp, alamayanlara ithafen Tabi Türkiye'deki durumu bilemem. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qE57TXO4jYE&utm_source=buffer&buffer_share=16002 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umur Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Artık beklemeye gerek yok Opak 53.750 (indirimli liste) bu fiyat tit + smart paketli 5k fiyatı mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 bu fiyat tit + smart paketli 5k fiyatı mı? Evet..Benim tahminim Özetle 1.6'dan 1500 lira pahalı işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umur Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Evet..Benim tahminim Özetle 1.6'dan 1500 lira pahalı işte şimdi aradım titler yok diyor zorla sipariş girilebildiğine ikna edebildim. sonrada fiyat veremem diyor. Mrkezle konuşup dönecekmiş bakalım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap