Mustafa Anil Oluşturma zamanı: Eylül 3, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 3, 2012 Tekrar merabalar.. önce durumumu hatırlatayım:)) 2012 focus 3 style, otomatik vites, beyaz hb sahibiyim.. aracım 9500 de.. eski aracımı takasa ve geri kalanını banka kredisi ile satın almıştım.. 8 ay ödedik şükür sorum şu; kredi borcu olan olan aracımın satışı olur mu, nasıl ve ne şekilde satın alınır?.. internetten konuyla ilgili bir yazı buldum; doğruluk payı nedir?/ Taşıt kredisi borcu olan aracı satın almak için iki yöntem vardır. birinci yönteme göre alıcı aracın borcunu kapatır ve alım-satım işlemi gerçekleştirilir. Ancak bunun için noter onaylı sözleşme yapılır, İkinci yönteme göreyse alıcının, satıcı adına borcu ödeyeceğini ve borç bittikten sonra mülkiyetinin üzerine geçeceğini bildiren noter onaylı bir sözleşme imzalanır. BU konuda daha ayrıntılı ve doğru bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.. şimdiden teşekkürler .. saygılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 güvene dayalıbir iş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 aynen yazdığı gibi.. başkaca bir yol bilmiyorum.. o iki yol da güvene dayalı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 focus u alırken takasa verdiğimiz aracın 8-10bin TL'lik kredi borcu vardı...borcu kapatmadan takaslık aracın satışı gerçekleşmemişti noterde...bankadan "aracın borcu bitmiştir" gibisinden bir yazı beklemişlerdi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 karşı tarafa sehven imzalatılacak kredi tutarı kadar senedin akabinde borç kapatmak için başvurulan bankanın ödeme dekontunun üzerinde alıcının ismi ve imzası ile yapılan ödeme sonucunda sehven güvene gerek kalmaz. birinci yolu tercih ediniz ikinci yol olası bir durumda ticari mahkemece birden fazla bilirkişi kontrolü gerektireceğinden borcun mağdure lehine tahsil edilme süresi uzayabilir çünkü karşı tarafın temyize gitme hakkı doğar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 ilginize çok teşekkürler.. biraz çetefelli, karışık işler. ben de hiç anlamam, çekinirim:).. yakın çevreye satmak, eş dost akraba, birbirimizi tanımak gerek galiba.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Bankaya sat 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Benim bu ikisi dışında bildiğim birde borcu başka birinin üzerine aktararak satış gibisinden birşey var. Babamın çok yakın arkadaşı borçlu araç alıp taksitlerini ödemeyi unutunca ve sattığı kişinin evine haciz gidince bayağı bir araştırmıştık. Bankaya sorun ayrıntılı bilgi verebilir çünkü borç işi bankada bitiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 bana en basit olarak, tabi olur olmaz bilmiyorum, konuyu açarken belirttiğim gibi, birisi bu durumdaki aracımı almaya niyetliyse, noterden borcu bankaya ödedikten sonra devri üzerime alacağım şeklinde bir düzenleme olmaz mı diyordum ama:)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ortak Alan - Sosyal → Konu Dışı Paylaşımlar " kategorisinden "Otomobiller Hakkında → 2.el Alım-Satım Bilgileri" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Serdar Eranıl Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Benim bu ikisi dışında bildiğim birde borcu başka birinin üzerine aktararak satış gibisinden birşey var. Babamın çok yakın arkadaşı borçlu araç alıp taksitlerini ödemeyi unutunca ve sattığı kişinin evine haciz gidince bayağı bir araştırmıştık. Bankaya sorun ayrıntılı bilgi verebilir çünkü borç işi bankada bitiyor. Kardeşim borcu aktarıyonda başka birşey ipotek göstermek zorundasın banka çamura basmaz unutma bunu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap