Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 İşte taraftar işte şampiyon Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 rocker yok.......keyfim yok......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Belki taraftar kutlamalırna gitmiştir abicim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 kombine almıştır belkide tüm sezonu kapatmıştır........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Rocker abi bizide maça götürürmü acaba yaa Kendine müslümanmı acaba sadece Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 vala bilmemki sandık mandık dedi toz oldu...........gelsede şenlensek......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 o pazartesinden önce gelmez valla abicim onlar şimdi düzen falan kuruyorlardır. Belki gecenin ilerleyen saatlerinde bir uğrayıp kaçar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 o pazartesinden önce gelmez valla abicim onlar şimdi düzen falan kuruyorlardır. Belki gecenin ilerleyen saatlerinde bir uğrayıp kaçar Aynen dediğim gibi şeettim,bir girip çıktım(!!!) Dün ve bugün çok yoğunum,yarın da sandık başkanıyım o yüzden çok gelemedim,yarın neşem yerinde olursa gelirim yoksa gelmem...Bu arada Kankam Madmaxin videolarını izleyerek belki moral bulurum artık...Eğer yarınki sonuçlar benim istediğim gibi olursa sallarız forumu kanka .... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Uleyn seçim şokunu anca atlatabildim yaaa...Bende gidip yeşil kart alıciim,bundan sonra en fanatik hökümet yanlısı olcem,yeni anayasada 4 hatunu da çıkartırlarsa değme keyfime,ver elini antalya,3 tane rus,ooooh gel keyfim gel.... Di mi kankaaa....Kankam nerede bakiim.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 hocam........öksüz koddun bizi gittin........sensizlik çok sıkıcı gelde yine ortalık şenlensin ya............... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2011 Gelmeyeli üye sayısı ne kaddaaaaan artmış yav böööle....Galiba forum yavaştan duyulmaya başladı çevrede...Ya da focus alamayan sayısı arttıkça buraya damlıyor millet....ehehehhüee.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2011 Senin ortağı kovdum nolcak şimdi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 Senin ortağı kovdum nolcak şimdi ? Kovdun da ne oldu ha?Başın göğe mi erdi??Rumuzu kovabilirsin ama vücudumuzu asla Madmax5 olur Madmax6 yine gelir...Bir ölür bin geliriz...Biz olmazsak bu forumu kim takip eder sanki...Hıh....Hem bak ortağım geldi Kandilimizi kutladı...Yaşasın Madmax5 !!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 Karşılık beklemeden , gönüllü buradayız biz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 Ben para karşılığı buradayım,ford bu forumda arıza çıkartıp gıcıklık yapiim diye bana kallavi paralar ödüyor,yakında da beleşe Focus Titanyum 3 Full verecek bana...Ehehehhüeeeee.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap