M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Yeni yeriniz hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 güzel olmuş bu konu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Başka yolunu bulamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 yine rahat durmazlar ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 off ya çok güldüm ya........ müthiş bişi olmuş bu.........okudukça gülüyom......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 forumun neşe konusu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 rockerim bas gitaristim köşemiz olmuş gördünmü..........:D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 rockerim bas gitaristim köşemiz olmuş gördünmü..........:nazar: Oley beeeeeeee....İşte bu ,işte bu....Focus 3'üm yok ama köşem var,en azından rahaaaat rahat yazıciim,atıp tutacağim,adminin ikide birde fırçasını yemeyeceğim....Bu sayfa benim eserim,madmaxi kullanıp bir peçete gibi kenara attım,duygularıyla oynadım,hayallerini yıktım hahahahahahah...İmza : Nuri ALÇO Bu arada nerede benim şu kapatmam yahu...Hastayım,saman nezlesiyim diye beni başkalarıyla satışa mı getirdi yoksa... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Paşam ben alıştım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 şişt rackıfeller atıp tutmuşun kapatma ha kapatıcam ceneni şimdi olay belge var elimde.....hey miller rockerin askerlik fotografını buldum acemilikte en sagdaki rockerdir......sivastemeltepedeyken..........önün kabarmış ha....kısmetmi var... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Hiç unutmam o günü aga...Ahanda bu çavuş,bana kırk şınav yada kırk graw demişti...Graw ne ki diye sorunca beni alayın en ucundaki ücra nöbet değişim alanına götürmüştü,sonra "silahımı" çıkarttırıp,emniyeti açtırttırmış ve 40 kez graw diyerekten silahını boşaltacaksın,mermiyide ağza vereceksin demişti...O gün bugündür hep grawlarım ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Yaw nerde benim bu Kanka 2 gündür???Bişey mi oldu yoksa...Yoksa İzmirin Güzel Hatunlarına mı sattı beni... :P Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 yok olum carpıldım paso yattım ya........bahar nezlesikötü yaptı......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap