Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Konularda başlıklardan şaşmayalım böyle fazla ... Karı Kız muhabbeti heryerde geçmeye başladı.Çok şikayet alıyorum.Bilginiz olsun. Kaliteli paylaşım ve ortam için burayı kurduğumuzu unutmayalım..Yeterince ilgili başlıklar mevcut Saygılar Kanka biz saydfamıza kaçalım,admin yine kızdı..Hadi admin lütfen bu yazdıklarımızı da bizim sayfaya taşıyıver sana zahmet ya...Bundan sonr kanka sayfalardaki konuları dağatmayalım,nasılsa admin sağolsun kendi sayfamızı açtı,orada ful:full donanım yaparız...Hadi kanka... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Biz o hatunların yanına geldiğimizde Hatunlar önce Focusumuzun muhteşem,heybetli duruşuna bakacak ve "Aman Tanrım,hiç bu kadar harika,diri ve kaliteli "Focus" görmemiştik diicekler..Bizde "Götürelim" o zaman sizi-gittiğiniz yere kadar dicez...Sen ecoboostunla aynı etkiyi yapamazsın emin ol ) dizilerden EZELİ motorlardan DİZELİ ....KOCUM BAK KEYFİNE SEN.......biz biliriz...bu işleri bagdat caddesi cocgu degiliz biz........jacco gibin.... Şimdilik sizlere cevap vermiyorum Yakup hocamın uyarısı üzerine yollarda görüşecez sizle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 yakup mu??? oda kim rocker hey dostum sen böle birini tanıyormusun....birara sanki adını duymuştum.....uvvv beybiiiiiiiiiii.....ben sadece papagan biliyom yakup diye bagıran............ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Bir insan ömrü boyunca Yetişkin 1 fil ağırlığı kadar et tüketir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 şu şikayet edenler bizi bize bi şikeyet etseler de görsek....hangini şikayet ediyor lennnnnnnnnn.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 yakup mu??? oda kim rocker hey dostum sen böle birini tanıyormusun....birara sanki adını duymuştum.....uvvv beybiiiiiiiiiii.....ben sadece papagan biliyom yakup diye bagıran............ Sohbet bölümünü kullanın lütfen Şimdilik sizlere cevap vermiyorum Yakup hocamın uyarısı üzerine yollarda görüşecez sizle Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Sormadım ama araç yok ellerinde sadece bunlar vardı sanırım..Okadr konuşmadım..Test edip çıktık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Sohbet bölümünü kullanın lütfen olmaz senkızıcanki bizde olalım..........yoksa konuşamyızki...önemli olan senin kızman bize........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 ya rocker harbi atıyon ha harbi gecen ben okdum bu lafı gittiğim bir sinemada yazıyordu 6 fil di sen 5 ini yiyip 1 e indirmişin ya yuhhh diyorum sana yuhhh...acgözlü... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 olmaz senkızıcanki bizde olalım..........yoksa konuşamyızki...önemli olan senin kızman bize........ Artık kızmak yok . Est. Geceleri & Gün sonları temizlik yaparız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 kesilen sakal gibiyiz gürleşip cıkarız be boss.... son dakika.kankamla aldıgımız karara göre artık bu söylemlerimize BOSS umuza laf gelmemesi ugruna son vermiş bulunuyoruz....cünkü onu cok seviyoruz focustan bile......... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 ya rocker harbi atıyon ha harbi gecen ben okdum bu lafı gittiğim bir sinemada yazıyordu 6 fil di sen 5 ini yiyip 1 e indirmişin ya yuhhh diyorum sana yuhhh...acgözlü... Ehehehehe..sazan düştün işte sazaaaannnnn.....Bak yine konu dağılacak Allaaam yaaaa...Tutamıyom kendimi napiim....ehehehehehe...Tuvaletteki reklmları dikkatli okuyanlar nasılda ortaya çıkıyor haa...eheheheheeehaahaooooo..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Yok abi,adminden mi korkucaz hıh..Ben sadece bize ait sayfanın reytingleri yükselsin diye artık yalnızca 18 yaş üstü ve Bizim sayfadan cevap vericiim ... Admini garibim sabah akşam yatmıyor uyumuyor bizim yüzümüzden forumda bize kızmaktan. eheheheüüüeee.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 olum ben dikkatli okumuşum sen onu bile yapamamışın napıyordun o anda şakşak sesleri geliyormuş kabininden devamlı ......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 olum ben dikkatli okumuşum sen onu bile yapamamışın napıyordun o anda şakşak sesleri geliyormuş kabininden devamlı ......... Yok o anda avm de bir mağzadan tavladığım hatunu yakından tanıyordum,içli dışlı olmuştuk,sadece filin hortumu konusunu konuşuyorduk O yüzden gerisini dikkatlice okuyamamışım ehehehehehüüüüü.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap