Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 bende filin beşinci ayagını sandıydım boss bi görürse bunları sorma ....tık ki nasıl çççtık...vala sürer bizi....skoda forumuna demedi deme.......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Arkadaşlar konuyu yine alıp gitmişsiniz. Şİmdi otur tek tek mesajları sil taşı uğraş. Uyarı sistemini devreye almamız gerek sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 eee modla ne güne duruyor biraz iş yapsınlar...........yoksa ne gerek var onlara degilmi......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 ehehe Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 bende filin beşinci ayagını sandıydım boss bi görürse bunları sorma ....tık ki nasıl çççtık...vala sürer bizi....skoda forumuna demedi deme.......... Abi adam bize hoşgörüyle yaklaşıyorda bizde az diiliz haaa...Ama tutamıyorumki kendimi,sen olunca muhabbet harika oluyor,tam anlamıyla cuk oturuyor laflar....Bu arada benim ismim neredeyse forumun her yerinde...Forumun en devamlı üyesi oldum yahu....Şu Focus 3 ü alıncaya kadar böyle gidersem kesin atarlar eni buradn.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Son 8 mesaj siliniyor, geçmiş olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Bu arada "Devamlı" derken sakın yanlış anlaşılmasın.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Ahada testereyi aldı eline,kesecek bizi..Kaç Madmax Kaaaaç,yanlışlıkla keser sünnet eder ikinci defa mazallah... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 sen merak etme bi baran var ötekinler kış uykusunda zaten onuda uyuttukmu......devam ederiz sen merak etme...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 sen merak etme bi baran var ötekinler kış uykusunda zaten onuda uyuttukmu......devam ederiz sen merak etme...... Dostum bu admin kısmısı yatmıyor,dün gece elinde ıpod dıt dıt dıt sabahın 5 inde burayı takip ediyordu...Bunları ekarte edip devirelim,forumu ele geçirelim ehehehehüü..Adınıda değiştirelim...Focusclubtr nin üzerini çizip FocusGeyiktr yapalım...İhihiiiiihiiiiii Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 hahahhaa öldüm gülmekten.........bencede güzel fikir fredooommmmmmmm urun yigitlerim komayın düşmanı..........sende atının gözlerine beyaz bişi bagla rocker...atın kuyrugunuda kes....hadi yola koyuluyoz sanco panco............. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 ne güzel işte burda yazışın bakalım güzel güzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 hahahhaa öldüm gülmekten.........bencede güzel fikir fredooommmmmmmm urun yigitlerim komayın düşmanı..........sende atının gözlerine beyaz bişi bagla rocker...atın kuyrugunuda kes....hadi yola koyuluyoz sanco panco............. Zaten bu gidişle bizden başka okunan konuda kalmıcik,millet sıkıldı donanımı eksik Focus 3 ten....Zaten o paraya bu kadar eksik donanımlı focus 3 almak için yanına taş gibi bir hatunda vermeleri lazımm... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 demek öle sayın baran............pekiiiiiiiiiii bu senin için hiç iyi olmadı ............yazık iyi biriydin............... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Önce Baran'ın kasetlerini servis edicez...Artık bizden günah gitti..."Farklı FocusClubçılar" ....Ehühüeee..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap