Serdar yaman Oluşturma zamanı: Eylül 3, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 3, 2012 Şimdilik birkaç foto devamı ve yapılışı ilerleyen saatlerde 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 serdar bana yapıp gönderiyorsun kardeşim lamı cimi yok üzgünüm... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 "Vayyy ,senin Allahına kurban" diye haykırmak geldi bi an içimden 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Afiyet olsun.... 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 İnce mi??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 İnce mi???ivet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 ivet Hem lezzetli Hemde Boğazı'nda kalmaz sanırım. Löp et olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Of of offff.... Gece gece yapılırmı Serdarım... Bal şeker olsun... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Kışt kışt diyip Metformin hcl 500 xr içilir 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Of of offff.... Gece gece yapılırmı Serdarım... Bal şeker olsun... gelemedim daha iskenderuna geldigimde mutlaka gelecem beraber yeriz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 senin bu yaptığını ömer dinçer öğretmene yapmaz bre. Gece gece.. Ulen burdada 24 saat açık künefeciler.Neyse gidim yiyim ben. şimdi bir ton iş açtın başımıza bu arada fırında değilde alev ateşinde pişir onu daha bi lezzetli olur.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 senin bu yaptığını ömer dinçer öğretmene yapmaz bre. Gece gece.. Ulen burdada 24 saat açık künefeciler.Neyse gidim yiyim ben. şimdi bir ton iş açtın başımıza bu arada fırında değilde alev ateşinde pişir onu daha bi lezzetli olur.. Pozcu'da Has künefe'de az yemedik künefeleri Fuat Hocam Hey gidi gençlik hey.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Ellerine sağlık.......... Serdarım yıkmışsın ortalığı yine .... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Vay vay vay vay... eline sağlık Serdar, nefis görünüyor.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Lop lop et cuk cuk yağ olsun 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap