Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 hayır yapmaz zaten ısınma yapmıyor Sizin kilavuzlugunuzda montaji yapicam elim yatkindir sizce kendimmi yapayim yoksa servistenmi rica edeyim ? Yani halledemiyim sizce ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 kendin yapınca zevki bir başka olur elimde yatkın demişsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 kendin yapınca zevki bir başka olur elimde yatkın demişsin Tamam o zaman peki aynayi cikardik hallettik herseyi ayna direk oturuyor dimi yerine ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 evet 3 tane çentiğin oturma sesini duyduktan sonra problem yok. emin olmak için en son aynayı biraz çekersin kolay çıkmaması lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Sizin kilavuzlugunuzda montaji yapicam elim yatkindir sizce kendimmi yapayim yoksa servistenmi rica edeyim ? Yani halledemiyim sizce ? Kullanım kılavuzunun 65. sayfasında nasıl söküleceği anlatılıyor oraya da bak istersen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Kullanım kılavuzunun 65. sayfasında nasıl söküleceği anlatılıyor oraya da bak istersen. İşyerindeyim abi eve gidince bakicam Galiba aydinlatma daha zayif oluyormuş degil mi oyle okudum galiba daha demin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 (düzenlendi) Denedim 9 ledli sığıyor ancak takması ve sökmesi biraz zahmetli aynanın içi dar ampul ise uzun olduğu için. Aydın abi yanlış düşünmüşüz ampul yuvada yan duruyor o yüzden aksine öndeki led hiç bir işe yaramıyor. Parklardan başlıyım: İzmirin öğle güneşi altında, yalnız gözle görüntü biraz daha farklı buyrun buda ayna altı lambanın karşılaştırması Şimdide ayna ve bagaj için ampul bakmaya başlıyorum karar verince paylaşırım Eylül 4, 2012 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Ozan sende varmıydı ampül yoksa bugün mü gittin aldın biryerden? Banada alsana o zmaan 9 lu akşam takalım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 (düzenlendi) Ozan sende varmıydı ampül yoksa bugün mü gittin aldın biryerden? Banada alsana o zmaan 9 lu akşam takalım? Denemek için parktakini söktüm abi, eskiden vardı yani oda 1,5 senedir kullandığım önceden linkini paylaştığım ampul. Bugun yarın siparişini veririm istersen ekleriz sanada Birde renk floresan ışığı gibi tam beyaz yada sıcak beyaz bulsam çok güzel olacak bunlar maviye kaçıyo biraz Eylül 4, 2012 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Denemek için parktakini söktüm abi, eskiden vardı yani oda 1,5 senedir kullandığım önceden linkini paylaştığım ampul. Bugun yarın siparişini veririm istersen ekleriz sanada Birde renk floresan ışığı gibi tam beyaz yada sıcak beyaz bulsam çok güzel olacak bunlar maviye kaçıyo biraz Sen ne zamana kadar izmirdesin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Sen ne zamana kadar izmirdesin? Aaa yazmıştım ama ben buna cevap Malesef yarın öğleye doğru yola çıkmayı planlıyorum abi bi dahaki izmire gelişte normal şartlarda ancak bayrama İstersen sana alıyım ankaradan kargolarım istersen bayramda takarız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Aaa yazmıştım ama ben buna cevap Malesef yarın öğleye doğru yola çıkmayı planlıyorum abi bi dahaki izmire gelişte normal şartlarda ancak bayrama İstersen sana alıyım ankaradan kargolarım istersen bayramda takarız. Aaa evet yazmıştın şimdi hatırladım yok uğraşma bu hafta oğlana bez ısmarlıycam Hepsiburadadan onlarla beraber alırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Aaa evet yazmıştın şimdi hatırladım yok uğraşma bu hafta oğlana bez ısmarlıycam Hepsiburadadan onlarla beraber alırım. Ben kendim için sipariş vericem zaten abi, mutlaka 9lu al diyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Denedim 9 ledli sığıyor ancak takması ve sökmesi biraz zahmetli aynanın içi dar ampul ise uzun olduğu için. Aydın abi yanlış düşünmüşüz ampul yuvada yan duruyor o yüzden aksine öndeki led hiç bir işe yaramıyor. Parklardan başlıyım: İzmirin öğle güneşi altında, yalnız gözle görüntü biraz daha farklı buyrun buda ayna altı lambanın karşılaştırması Şimdide ayna ve bagaj için ampul bakmaya başlıyorum karar verince paylaşırım Ozan en son fotoda belli sari kadar aydinlatiyor led ama bu taktigin 9lu bu benim siparis verdigim 5li galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Ben kendim için sipariş vericem zaten abi, mutlaka 9lu al diyorum. Tamam 9'lu alayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap