Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Bende aşağıdaki siteyi buldum. Set halinde satıyorlar. Ayrıca bazı markalar içinde nasıl değşeceğine dair video eklemişler. http://www.precisionled.com/vehicle/ford-led/focus-led.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Hazır konu buralardayken; Kapı içindeki kırmızı reflektörlerin içine de ampül koyabilirmiyiz acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Hazır konu buralardayken; Kapı içindeki kırmızı reflektörlerin içine de ampül koyabilirmiyiz acaba? bak bende bunu merak ediyordum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 bak bende bunu merak ediyordum Tampondaki kedi gözlerine ışık takan biri vardı o takmıştı kapı içlerindekilere led Yanlış hatırlamıyorsam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Hazır konu buralardayken; Kapı içindeki kırmızı reflektörlerin içine de ampül koyabilirmiyiz acaba? Sitede koyan vardı diye hatırlıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 BTcar'a gittim aksaraya ilan fotografindaki urun yok. Bu plastik zaten bundan alman lazim dedi 25 lira bu dedi fark alicakti almadi kaliteli urundur dedi bunu verdi aldim bende bakalim. Bunlar uyar mi sizce ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Tesadüfe bak biraz önce aracımı yıkamadan almaya gittim, yıkamacı söyledi senden önceki focusta dikiz aynasının altında ışık yanıyor diye, baktım araba orda kapısını açınca yandı titanium ama x paket değil, benimki x paket bende yok .( bu nasıl iş ya. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Aynalar x paket ile degil park paketi ile sunulmakta. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Biraz once degisimi yaptim Ilk once sigmadi ama ite kaka soktum. Herkesin dusundugunden ziyade usre bakan ledlerde isik veriyor yani ampulun girdigi yuva parlak bir maddeyle kapli zaten yanda koysaniz hepsi yukarida baksa dagitiyor isigi fotograf yukleyemiyorum ama Yakup reisten rica edicem yukler benim icin Birde bu islemi yapmak isteyenler arka plakayi aydinlatan ledi servisten yedek parca gibi alip kullansin cunku biraz mavimsi yaniyor arka plakalik tam beyaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Sabri birde uzaktan çekiçler, amacına uygun yeri de gosteriyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Evet evet sariyla tamamen ayni sadece mavimsi beyaz o kadar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Guzel olmus Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Murat Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Parklar için beyaz ucu bombeli led montajını ve aynalardaki karşılama ışıklarını ilk aldığım hafta ben de değiştirmiş, beyaza çevirmiştim. İlk kontrol için bayiye gittiğimde çok hoşlarına gitmişti yalnız benaynayı sona dayayıp çıkartmayı denemeden altından sökmüştüm ve civatası kırılmıştı buna rağmen kapatılınca şeffaf mika düşmüyor. Herhangi bir sıkıntı çekmedim. Ama şimdi aynalardaki sinyelleri led yapacağım Bunu gördüğüm iyi oldu. Sis kapaklarını da nikelaja çevirdim en yakın zamanda fotoğrafları ekleyeceğim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Sitede koyan vardı diye hatırlıyorum Bulamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Bulamadım DAS AUTOS Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap