Mete Yılmaz Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2012 (düzenlendi) Selam, Focus 1'in iç aydınlatmalarını beyaz led yapmayı planlıyorum. Pedallar dipsiz ampul olduğu için yeni led takınca oldu fakat tavan aydınlatmaları ve harita lambaları için çözüm nedir? Eylül 4, 2012 Mete YILMAZ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Kılıç Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Aynısından bende yapmıştım.. Aracın pedallarındaki dipsiz ampul, onları değiştirmek kolay oldu.. Fakat iç tavan aydınlatmalarında öndeki 3'lü lambada : ortada Sofit Ampul, yanlarına ise yine dipsiz ampul kullanılıyor.. Fakat arkada sadece sofit ampul bulunuyor.. İç aydınlatmayı sökmek biraz zor güç kullanmak gerekiyor Ben bunların yanına aynı zamanda plaka lambasını da beyaz yaptım yine bunun için de sofit ampul kullandım.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Yılmaz Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Aynısından bende yapmıştım.. Aracın pedallarındaki dipsiz ampul, onları değiştirmek kolay oldu.. Fakat iç tavan aydınlatmalarında öndeki 3'lü lambada : ortada Sofit Ampul, yanlarına ise yine dipsiz ampul kullanılıyor.. Fakat arkada sadece sofit ampul bulunuyor.. İç aydınlatmayı sökmek biraz zor güç kullanmak gerekiyor Ben bunların yanına aynı zamanda plaka lambasını da beyaz yaptım yine bunun için de sofit ampul kullandım.. Tavandaki okuma lambaları da dipsiz mi? Yani pedalla aynı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Kılıç Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Tavanda 2 lamba var önde ve arkada olmak üzere.. Arkadaki tek sofit ampul.. Önde ise 3 adet ampul bulunuyor. Ortadaki sofit ampul ama yanlara bakan lamba ise ampulu dipsiz ampuldür.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 İsterseniz bi göz atın fikir verebilir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Oktay abi son noktayı koyar . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Yılmaz Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 İsterseniz bi göz atın fikir verebilir. Oktay Bey teşekkür ederim ilginize, yalnız bu beni aşar gibi biraz:) sadece tavan aydınlatmayı yapmak daha basit olsa gerek. Yada sizi ziyaret etsem Ankara'da? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Oktay Bey teşekkür ederim ilginize, yalnız bu beni aşar gibi biraz:) sadece tavan aydınlatmayı yapmak daha basit olsa gerek. Yada sizi ziyaret etsem Ankara'da? Oktay Abi'ye bir uğrayın derim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Mete bey ve diğer arkadaşlar çayım sürekli demli durumdadır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ünal Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Biraz geç olmuş ama yeni konu açmamak için bu konuya yazdım f1 tavan lambası nasıl sökülüyo öndeki kirlenmiş söküp temizlemek istedim çıkartamadım . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 Cam tarafına bakan kısmına ince agızlı düz tornavida yardımı ile tırnagı egdiğinizde aşagı dogru düşer.Ön taraftaki tırnaklarda hafif bir kastırma ile çıkarak istediğiniz işlemi yapabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap