Guest Egemen Toksoy Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2012 Konuyu açmamın sebebi standart bir uygulama var mı? Bendeki michelin primacy Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga Ata Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Bende de michelin primacy Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 michelin primacy Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Goodyear EfficientGrip Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Furkan Ulucak Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Continental Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 konuyla çok alakalı olmasada, continental lastiklerden memnun musunuz? şimdi olay şöyle bizim okul rampa, inerken kasisler var sonuncuya kadar epey hızlanıyorum birde alışkanlık son anda fren yapıyorum hemen abs devreye giriyor ve pek fren etkisi kalmıyor, ancak puntoda hiç bu yaşamamıştım bu sorunu gayet normal yavaşlar 2ye atar giderdim focus bam güm dalıyor kasise. Aklıma gelen focusla daha hızlı gidiyorum ondan oluyo ama bariz bir fark olacağınıda sanmıyorum. not: puntonun lastikleri 185 60 15 Bridgstone ER300 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Guest Sadık Taşyürek Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 michelin primacy hp. eğer araçta fabrika çıkışı michelinden farklı marka bir lastik olsaydı değiştirilmesi hususunda baştan anlaşmıştık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kadir Hakan Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Goodyear EfficientGrip Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Arık Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 continental ve hiç sevmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Eyüp Gökmen Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Michelin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Goodyear Efficient Grip, fena değil de karşılaştırmadan yorum yapmak da çok mantıklı değil bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa K. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Michelin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 continental ve hiç sevmiyorum. Neden? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 (düzenlendi) Neden? Bende de continental var.Cem Bey,balansın bozuk olduğunu hangi hızlarda hissediyordunuz.Bana da 140-150 gibi hızlarda araba kendini saga sola atıyor gibi geliyor.Eğer sizdeki gibi bir sıkıntı varsa 5500 kmdeki lastikleri garantiden değişirler mi? Ocak 12, 2013 ufuk özdemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Bende de continental var.Cem Bey,balansın bozuk olduğunu hangi hızlarda hissediyordunuz.Bana da 140-150 gibi hızlarda araba kendini saga sola atıyor gibi geliyor.Eğer sizdeki gibi bir sıkıntı varsa 5500 kmdeki lastikleri garantiden değişirler mi? Siz ya yanal rüzgarlardan etkileniyorsunuz ya da yol çizgilerini takip ediyor araç. Ben de 80 gibi başlayan ve 110'a kadar şiddetlenerek devam eden titreme vardı. Balans ayarına girdiği anda fark edildi durum. Tarif ettiğinizin balans ile ilgili olma ihtimali çok zayıf. Bir de rot ayarına baktırın, lastiklerde düzensiz aşınma var mı montrol edin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet Polat Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 michelin primacy hp Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Guest Egemen Toksoy
Konuyu açmamın sebebi standart bir uygulama var mı? Bendeki michelin primacy
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
9
5
4
3
Popular Days
Eyl 4
13
Ock 12
10
Eyl 9
7
Eyl 11
6
Top Posters For This Question
Cem Boneval 9 posts
Ozan Kar 5 posts
Yakup Ç. A. 4 posts
Mertcan Çelik 3 posts
Popular Days
Eyl 4 2012
13 posts
Ock 12 2013
10 posts
Eyl 9 2013
7 posts
Eyl 11 2012
6 posts
Popular Posts
oğuz mete
michelin primacy geldi tevfik abinin de dediği gibi hiç sıfır lastiğe benzemiyordu kabak gibiydi
Cem Boneval
Good Year Turanza olmasın? Bende Continenatal Premium Contact 2 var, dördü de balans tutmadığından garantiden değişti. Yenilerde sorun yok. Michelin Primacy HP sanki daha uyumlu geldi kullanma de
Cem Boneval
Siz onu bir de yaz sıcağında deneyin de anlayın ne olduğunu...
Bu soruda 98 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap