Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Hmm ilgimi çekti bu iphone 5... bi çıksın bakalım ne menem birşeymiş.. belki Almanya seyahatinde, uygun olursa fiyatı bir adet edinirim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Hmm ilgimi çekti bu iphone 5... bi çıksın bakalım ne menem birşeymiş.. belki Almanya seyahatinde, uygun olursa fiyatı bir adet edinirim.. Kasım ayına doğru alınabilir olabilir sanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Gelsin bakalım. :) Çakma ayfon. http://shiftdelete.net/cinli-sirket-applei-dava-ediyor-39667.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Kasım ayına doğru alınabilir olabilir sanıyorum. 17 Kasım'da gideceğim zaten Almanya'ya... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 17 Kasım'da gideceğim zaten Almanya'ya... hadi ya bende evrak işlemlerini halledecem 17 kasım çine gidecem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 hadi ya bende evrak işlemlerini halledecem 17 kasım çine gidecem Olmadı be Serdarım.. Almanya'ya gelseydin Focusclubtr Almanya buluşması yapardık Çin işi japon işi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Olmadı be Serdarım.. Almanya'ya gelseydin Focusclubtr Almanya buluşması yapardık Çin işi japon işi bunu yapan iki kişi diye uzarrrrrr gider :zha: :zha: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 eğer o vakte kadar alamazsam, biriniz getireceksiniz bana. ben anlamam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 eğer o vakte kadar alamazsam, biriniz getireceksiniz bana. ben anlamam Ne bedava iPhone mu dağıtılıyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Hepsi birbirinin aynı olan iphone u çok seven Yakupun aynı durumdaki golfe tu kaka yapması ne kadar manidar değil mi? :smiley2k: Elimdeki sensationdan memnun değilim , bu yaştan sonra da samsung almayacağıma göre yeni iphone u alabilirm 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Golf'u bana versinler babalar gibi kullanırım Das autos 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Son 4 - Apple çalışmaya devam ediyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Dag fare doğurmasında. Genelde beklenti asırı yükseliyor sonra bu mu yani deniliyor.? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Apple'n bişey yaptıgı yok zaten. Kullanıcı kendini abartıyor 5 yeni ürün de olabilir bı toplantı. Bakalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap