Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 armut piş ağzıma düş mode: on Yakup ios6 ne zaman son kullanıcıya kullanılabilir hale gelicek, sonbahar demişlerdi sanki tanıtımda? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Beta 4 verildi iste bir kaç hafta önce; o da 2 gün sonra golden master olarak (final oncesi son) yayınlanabilir. Zaten neredeyse hiç hata yok sunulabilir durumda. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 iPhone5 satılır duruma gelmesiyle ios6 'da kullanılır hale gelecektir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Bu akşam diyor haberde 12si akşam yarın olmuyor muydu Amerika saatiyle? http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/21435345.asp Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Yarın aksam saat 20.00 de Abicim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 (düzenlendi) Şunu da unuttuk sanırım, iPhone 5 yaşına onun 5'i de olabilir resimdeki 5 Eylül 12, 2012 Yakup Çağatay tarafından düzenlendi ozan uyardı, düzenledim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Şunu da unuttuk sanırım, iPhone 5 yaşına girdi onun 5'i de olabilir resimdeki 5 5 yaşını doldurdu. iPhone 2007 iPhone 3G 2008 iPhone 3GS 2009 iPhone 4 2010 iPhone 4S 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Dolan yaş söylenir ozan yani 5 yaşında oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 5 yaşında oluyorda 5 yaşına girmiyor 6 yaşına giriyor/girdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Sen yaşını söylerken 23'e girdim mi diyorsun 22 yaşındayım mı diyorsun ilk cümlemdeki girdi hatalı olabilir fakat 5 yaşında demek istedim canım bnm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Sen yaşını söylerken 23'e girdim mi diyorsun 22 yaşındayım mı diyorsun ilk cümlemdeki girdi hatalı olabilir fakat 5 yaşında demek istedim canım bnm heh bende onu diyorum işte ordaki girdi hatalı, 5 yaşında doğru 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Yeni iPhone tanıtılacakmış kavga etmeyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Kuzey guneyde basliyor ya ikiside 8de ben iphoneu izlicem 4Si izlemistim bi siteden Yakup canli anlatimmi olacak internette yoksa videomu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Hepsini yaparız canım ama sen filmi izle heyecan olsun sonra okursun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dorukan G. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Saat tam olarak kaçta yapılıcak tanıtım ? Canlı olarak izliyebiliceğimiz link olursa burda paylaşsak nasıl olur ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap