Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 (düzenlendi) Teşekkür ederim Bekir bey. Valla 15 bin bakımı için Ankara'ya gelmeyi planlıyorum bir aksilik çıkmazsa, hem bir iki akraba ziyareti de yapacağım, Ben eksoz körleme tapasını Karabük'te değiştirdim, Bu sırada da yağ, yağ filtresi ve hava filtresi de değişti (6,000 km civarıydı) arabanın başında, servisin içinde, diğer bütün arabaların içinde bakarak yaptılar, sonra sıkıldım, Safranbolu'yu gezmeye gitmiştik, (yanımızda safranbolulu bir tanıdığımız vardı, sağolsun çok yardımcı oldu, gezdirdi, yedirdi içirdi. Bakmıştı yani ) Sonra aklıma geldi tabi acaba değiştirdiler mi falan diye ama galiba değiştirmişler, yağın renginden belli oluyordu değiştiği, tabi filtreleri bilemiyorum. Bu sefer Tur Oto inşallah. Bir iki gece serviste kalabilir ama, (sunrooftan ses geiyor biraz, arka kapı hoparlörlerini söyleyeceğim, bir de direksiyon gıcırdıyor, anlamış değilim direksiyon işini, ve tabi yazılım yüklenecek galiba) Ben yine de sorun olacağını sanmıyorum. Eylül 7, 2012 Ümit Vaysaloğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap