Dorukan G. Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2012 Uzun zamandır youtube dan araç incelemeleri izliyorum. Eğer sizde araçların içini dışını avucunuzun içi gibi bilmek istiyorsanız size 2 channel tavsiye ediyorum Bunlardan ilki CarBuyer http://www.youtube.com/user/carbuyer?feature=g-all-u Mat Watson abimiz ve Rebecca Jackson ablamız araçların iyi ve kötü yanlarını bir güzel incelerler. Yetmezse http://www.carbuyer.co.uk/ sitesinden detaylı incelemelere bakabilirsiniz. İkincisi ise saabkyle04 http://www.youtube.com/user/saabkyle04 Kyle kardeşimiz eski yeni pahalı ucuz ayırt etmeden amerikada bulduğu her aracı bir güzel tanıtır. Videoları ortalama 20-30 dk dır. İncelemeleri iyi kötüden çok bu aracın özellikleri bunlar şeklindedir. Eğer sizde klasik amerikan hastasıysanız incelemelere bakmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Yardım edebildiysem ne mutlu bana 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 (düzenlendi) Şu 2. videoda dodge marka araçtaki anahtarsız giriş sistemine Aydın Baran kardeşim bi bakıversin.Bu iş öyle yapılır yarım yamalak değil toprağım Eylül 5, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dorukan G. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Favorimi gösteriyim size İstanbulda bununla ne turlanır .Tabii benzini karşılayan biri olması lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Aman aman 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Aman aman 8:20ye dikkat gecen gun yolda gormustum ve sasirmistim bunu gorumce cok guzel dusunmusler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Şu 2. videoda dodge marka araçtaki anahtarsız giriş sistemine Aydın Baran kardeşim bi bakıversin.Bu iş öyle yapılır yarım yamalak değil toprağım Evet Ferhat; ford henüz anahtarsız girişi kullanamayan ne olduğunu bilmeyen beceriksiz bir marka.Sen bu nedenle Focus kullanıp birde onu titanium'a çevirmeye çalışıyorsun. Ben memnunum şu halinden bilerek isteyerek aldım; bitmiştir benim için bu anahtarsız giriş meselesi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 (düzenlendi) çevirmeye çalışıyorsun. Öyle bir derdim olaydı titanium alırdım. Benim bu yaptıklarım ufak şeyler ben benzetmeye çalışmıyorum yakışanı yapmaya çalışıyorum.Yaptığım tek şey farları değiştirmek ti cam çıtalarını denemek için taktım sonra beğenmeyip çıkardım fakat orjinal çıtalar diğerlerini sökerken zarar görüp bozulduğu için tekrar mecburen taktım.Bilseydim böyle olacağını hiç kalkışmazdım o işe bence orjinal mat hali aracım hb olduğu için daha spor ve daha iyi duruyordu. Bunu sana söylemekten dilimde tüy bitti ama sen hala daha anlıyamadın benim aldığım zaman sadece otomatik klimaya 4500 tl fark vermek gereksiz geldi.Geri kalan özellikler için ne düşündüğümü zaten biliyorsun tekrar anlatmayayım.Bir daha da bunu anlada tekrar tekrar söyletme beni artık. Eylül 6, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Öyle bir derdim olaydı titanium alırdım. Alsaydın keşke bu kadar uğraşmazdın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 (düzenlendi) Alsaydın keşke bu kadar uğraşmazdın. Benim uğraştığım bişey yok ama iş uğraşmaya bakarsa sen benden çok daha fazla uğraşıcaksın 4 sene kredi ödemek için :) Eylül 6, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Benim uğraştığım bişey yok ama iş uğraşmaya bakarsa sen benden çok daha fazla uğraşıcaksın 4 sene kredi ödemek için :) Kusura bakma da o kısım beni ilgilendirir; istersem 3 ay sonra kapatırım krediyi sen merak etme. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 (düzenlendi) Kusura bakma da o kısım beni ilgilendirir; istersem 3 ay sonra kapatırım krediyi sen merak etme. Ya niye kızdın şimdi uğraşmak deyince sen benden daha fazla uğraşı veriyorsun demek istedim.Tabiki seni ilgilendirir keyf senin borç senin Allah kolaylasın işlerini. Sen onu bunu boşver bak 2013 mondiler geliyor fazla alışma focus koltuğuna beraber mondi alırız senle Eylül 6, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dorukan G. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 En son Carbuyer review'ı New Audi A3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Saabkyle iyi baya sürekli takip ediyorum onu eski yeni demeden inceliyor ve detayları da iyi veriyor sağolsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dorukan G. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2012 İşte yeni Ford Focus ST review'ı. Mat Watson abimiz güzelce incelemiş buyrun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap