Ahmet A. Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2012 Uçağım saat 23:00 sularında Antalya'ya inecek. Ertesi gün Tekiroaya geçeceğim. Normalde arkadaşımın 1 gece misafiri olacaktım lakin pürüz çıkınca otel bakmaya başladım.... Antalya'da tek gece kalabileceğim; Otogar veya havaalanına yakın Saat 23.00-24.00 gibi ulaşılabilecek tavsiye edebileceğiniz temiz ve uygun otel var mıdır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Cem abiye sormak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Mesafeler çok fazla değil 15 dakikada varirsin. Konyaalti tarafı bakılabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Taksiyle yakınsa direk taksiyle ineriz konyaaltına bildik otel var mı Engin abi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Sen istiyor otel? Olmaz , yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Sen istiyor otel? Olmaz , yok. 100 dolarada mı olmaz (Naz yapanını da ilk kez görüyom ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 100 dolarada mı olmaz (Naz yapanını da ilk kez görüyom ) Devir değişti sen Tek degilsin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Ismi hatirlayamadigim bir otel vardı. Cem bey daha iyi tavsiye verebilir. Bu arada Antalya'da taksi pahalıdır, turistik fiyat. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Abi bence Cem Abi'den yemek çıkmaz insan oturduğu yerde otel bilmeyebilir havaalanlarında otel oluyor belki Antalya da da vardır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Ahmedovic yarın ara beni bir hatirlat yardımcı olucam sana bir arkadasım var o tarafa yakın oturuyor bilir o 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Portobello ama çok bilgim yok. Eski şirkette kışın iş için gidildiğinde kalinirdi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Devir değişti sen Tek degilsin Neler oluyor orada yönetici sapıttı :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Ahmedovic yarın ara beni bir hatirlat yardımcı olucam sana bir arkadasım var o tarafa yakın oturuyor bilir o ok Abi bence Cem Abi'den yemek çıkmaz insan oturduğu yerde otel bilmeyebilir havaalanlarında otel oluyor belki Antalya da da vardır. O otelin geceliği 300 küsür EURO idi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Uçağım saat 23:00 sularında Antalya'ya inecek. Ertesi gün Tekiroaya geçeceğim. Normalde arkadaşımın 1 gece misafiri olacaktım lakin pürüz çıkınca otel bakmaya başladım.... Antalya'da tek gece kalabileceğim; Otogar veya havaalanına yakın Saat 23.00-24.00 gibi ulaşılabilecek tavsiye edebileceğiniz temiz ve uygun otel var mıdır? Ahmet belediye otobüsleri alandan otogara çalışıyor, otogara çok yakın öğretmen evi var, orada kal. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Ahmet belediye otobüsleri alandan otogara çalışıyor, otogara çok yakın öğretmen evi var, orada kal. Cem abi oda aklımıza geldi de sağolsun arkadaş ulaştı bana, Lara'da temiz bir otel ayarladık... Gece 12 de giriş yapıp sabah 9'da Tekirova'ya doğru çıkacağız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap