SerdaR Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2011 Arkadaşlar aracı aldığımda herhangi bir uygulama yaptırayım mı? Mesela motor kaputu ve tamponu taş izlerinden korumak için şeffaf film uygulaması gibi, boya koruma vs bunlar nerelerde yapılır kaça yapılır bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmisiniz. Benim bildiğim markalar ziebert ve sonax başka var mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Boya koruma iyi yerde yapılırsa faydalı olur sanırım. Ama teknik olarak sıfır araca yapılmalımı yapılmamalımı bilemem. Samet daha detaylı bilgi verir bu konuda. Fakat ön kaput için şeffaf film uygulamasını tavsiye ederim. Taş izleri vs. için çok yerinde olur. Siparişi verdinmi kesin olarak Serdar. Hayırlı olsun diyelimmi F3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Araç gümrükte gelmiş istanbula, bugün-yarın bayide olur, haftaya teslim alırım inşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Abim yine karar senin ama çok titizsen kaput koruma filmi olabilir. Diğer boya koruma gibi kimyasallara ben açıkcası güvenemiyorum Ama yine de yaptır sıkıntı yok Bu dediğim film kapıların eşiklerine yanı tüm alt kısımlarada oluyor ama sonradan biraz belli olabiliyor koyu renkse araç birde. Yani tercih yine senindir..Ben şunu yap diyemem açıkcası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 yaptırcağınız araç sıfır mı ? (boya korumaya bunun cevabına göre cevap vericem ) Kaput filmi bence yaptırın .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Sıfır tabi okumuyon mu yazıları gümrükte araç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Araç sıfır, zaten yapılacaksa hemen yaptîrmak gerekiyor şeffaf filmi, çizik ezik olduktan sonra bi anlamı yok. Fiyatı ne kadardır şeffaf filmin pek pahalı bişey değildir ellaam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Hayırlı olsun dostum şimdiden. Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Sagol Yusuf Amin, bu arada şuan babamın c- max gelmiş hazırmış şimdi yoldayız almaya gidiyoruz. Esenlerden küçükyalı ya bol dur kalklı bi yol beni bekliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Abi direk sahil ile Sirkeci yapın oradan harem. C-max da hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Araç sıfır, zaten yapılacaksa hemen yaptîrmak gerekiyor şeffaf filmi, çizik ezik olduktan sonra bi anlamı yok. Fiyatı ne kadardır şeffaf filmin pek pahalı bişey değildir ellaam hediye boya koruma yapalım derlerse yaptırmayın , hare bırakırlar full ben sizin yerinizde olsam aracı teslim aldıktan sonra 1 ay beklerim , ondan sonra paraya kıyarak düzgün bi uygulama merkezinde yaptırırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 C-max de hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Kapit filmi Zeibart da 300 400 arası birseydi. Boyuna göre değişiyor. 40 lik 60 lik gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Sagol kardeşim, sahil de yoğundur yakup şimdi, bu bayi hemen otoyolun kenarında, biz sirkeciye gidene kadar köprüye varırız gibi geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2011 Bakırköyden sonra full açık sahil yolu esenler bağlantı yolu da yoğun değil..ama sen bilirsinnn Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap