Erkan K. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Arkadaşlar bu koltuk koruma nasıl bişeydir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Bize de hediye ettiler alırken de nedir ne işe yarıyordur ben de merak ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Bende merak ediyorum, iyi ve faideli bişeyse yaptırayım bende. Döşemeler bej, batacakda çıkmayacak kiri diye ödüm kopuyor adeta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Bir madde ile koltukları temizliyorlar, kirlenen yerleri daha kolay temizlemeye yarıyor, yıpranmaya azaltıyor.. Vaadler bunlar.. oluyor mu olmuyor mu bilemiyeceğim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Olca Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Arkadaşlar Koltuk Temizleme için önerdiğiniz bir ürün var mı dır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Arkadaşlar Koltuk Temizleme için önerdiğiniz bir ürün var mı dır? düzgün uyguladığınız sürece atas'ın iç temizlik ürünleri güzel ve ucuzdur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sami Lale Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2015 düzgün uyguladığınız sürece atas'ın iç temizlik ürünleri güzel ve ucuzdur Samet bey malüm titanium x lerin koltukları yarı deri ve yıpranmaya yatkın görünüyorlar bunların çatlamaması ve solmaması için önerebileceğiniz bir ürün var mı? ben nette sonax ın deri temizleyici koruyucusunu buldum tavsiye edermisiniz? http://www.sonax.com.tr/2013-02-13-20-19-27/i%C3%A7-temizlik-ve-koruma/item/29-deri-temizleyici-koruyucu-291141.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap